SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çalışmalarımız Sürüyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:47:03
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da Kulüp Basın Sözcüsü Halil Karaman, şehrin dinamiklerinin harekete geçmesiyle birlikte transfer politikasının şekilleneceğini söyledi. 
 
Play off maçlarının sona ermesiyle birlikte kulüp olarak transfer çalışmalarını yoğunlaştıracaklarını kaydeden Karaman, transfer çalışmalarında şehrin vereceği desteğinde önemli olduğunu dile getirdi.
 
Belirlenen hedef doğrultusunda bir takım oluşturmayı amaçladıklarını ifade eden Karaman, şunları söyledi: 
 
“Transfer komitemiz çalışmalarını sürdürüyor. Play off maçlarının sona ermesiyle birlikte transfer çalışmalarımız hız kazanacak. Hem kendi ligimizden hem de üst liglerden izlediğimiz futbolcular var. Bu noktada şehrin dinamiklerinin de harekete geçmesini bekliyoruz. Elde edeceğimiz kaynağa göre transfer çalışmalarımızı yapacağız.”
 
Karaman, Malatya İnönü Stadı’nda çalışmalara başlanıldığını belirterek, “Stadımız futbol oynanabilecek bir zemine sahip değildi. Bununla ilgili yaptığımız görüşmeler neticesinde anlaşmış olduğumuz firmanın teknik elemanları Malatya’ya gelerek, statla ilgili bir takım incelemeler yaptı. Bildiğiniz gibi İnönü Üniversitesi karşısında yeni stadımız yapılıyor. Bu noktada statla ilgili yapacağımız çalışmalar asgari olacak” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız