SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çalışmalarımıza Hız Verdik"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:15:15
A- A+ PAYLAŞ

7 Haziran genel seçimlerine bir hafta gibi bir süre kala mahalle toplantılarını sürdüren AKP’nin son durağı Bostanbaşı Mahallesi oldu. Bostanbaşı mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya AKP Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci katıldı. 

Bostanbaşı Mahallesi’nde düzenlenen toplantısının açılış konuşmasını yapan Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar, “Göreve geldiğimiz günden beri tüm Yeşilyurt bölgesine olduğu gibi Bostanbaşı’na da hizmetlerimiz sürüyor. Yollar, parklar ve imarla ilgili çalışmalarımıza hız verdik.  Bostanbaşı Kanal Projesi ve Gençlik Merkezi projelerimizi başlattık” dedi. 

AKP Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkçi ise, “7 Haziran tarihinde çok önemli bir seçim yapacağız ve kaos mu yoksa istikrar mı? Kriz mi yoksa büyüme mi? Millet mi yoksa zillet mi, bunların kararını hep beraber vereceğiz” ifadelerini kullandı. 

Başbakanın kayısıyla ilgili müjdelerini de hatırlatan AKP  Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, “Önümüzdeki haftadan itibaren zarar tespitiyle birlikte ödemeler başlayacak. Fındıkta, üzümde, incirde olduğu gibi ihracata da teşvik vereceğiz” sözlerini kaydetti. 

'BİZ, GÜÇLÜ BİR TEŞKİLATIZ"

Bu arada  Tüfenkci, AKP Malatya İl Teşkilatı'nın geride kalan seçimlerde başarılı sonuçlar aldığını anımsatarak, 7 Haziran'da da istedikleri sonucu alacaklarını söyledi. 

Tüfenkci, partisi tarafından düzenlenen okul ve kat sorumlularına verilen sandık eğitimi toplantısında konuştu. 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimin Türkiye için çok önemli olduğunu ifade eden Tüfenkci, "Görevimizi layıkıyla yerine getirebilmek, bizlerin, bizim ve başka arkadaşlarımızın sahada yaptığı çalışmaların meyvesini alabileceği bir gün ve bunun gerek sorumluluğu, gerekse vebali birinci derecede kat ve okul sorumlusu arkadaşlarımızdadır. Eğer sizler bu görevi layıkıyla yaparsanız, eminim sandıkta görevli arkadaşlarımızda aynı şekilde sizin disiplininize uyarak, görevlerini yerine getireceklerdir" dedi.

Tüfenkci, AKP Malatya İl Teşkilatı'nın seçimlerde çok tecrübeli bir ekip olduğunu kaydederek, "Birçok seçimi başarıyla geçirmiş bir teşkilatız. Ama önümüzde çok farklı bir tablo var. AK Parti ve diğerleri diyebileceğimiz bir tabloyla karşı karşıyayız. Sandıkta ve okulda AK Parti tek başına ama onun karşısında MHP'si, CHP'si, HDP'si, paraleli, bağımsızı duyuyor. 'AK Parti'den nasıl oy çalarız' onun hesabını yapıyorlar. Onun için size baskı yapıp, yıldırmaya çalışacaklar. Ama bilin ki, bizler güçlü bir teşkilatız ve sizler yalnız değilsiniz. Biz, iktidarız ve Allah'ın izniyle 7 Haziran'dan sonrada iktidar olacağız. O yüzden kuru gürültülere prim vermeden, dimdik ayakta durmalıyız" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız