SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çalışmalarını Takdirle Karşılıyoruz"

0
Güncellendi - 2016-02-12 23:50:36
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren’i ziyaret ederek, yapılan genel kurul sonrasında yeniden seçilmesinden dolayı tebrik etti.

MESOB Başkan Vekili Orhan Özbek ve esnaf odası başkanlarının da bulunduğu ziyarette konuşan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, ziyaretinden dolayı Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik’e teşekkür ederek, “Sizin çalışmalarınızı takdirle karşılıyoruz. Üniversitemizde olaylar oluyordu, siz göreve başladıktan sonra üniversitemizde her hangi bir kargaşa ve huzursuzluk yaşanmadı. Size ve hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Turgut Özal Tıp Merkezi’nin çalışmalarından dolayı da memnunuz. Esnaf toplantılarında Türkiye’nin her bölgesinden güzel ifadeler duyuyoruz. Bölge illerindeki esnaf odası başkanlarımız sürekli bizi arayarak, hastaları olduğunda ilgilenmemizi söylüyorlar. Biz bu durumdan dolayı gurur duyuyoruz. Hem size, hem de hocalarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Üniversitemizdeki gelişmeler esnafımıza da yansıyor. Bir kişinin otelde kalması, bir simit alması, bir tıraş olması, bir kilo kayısı almasının bize de katkısı oluyor. Bu durum daha da artarak devam edecek” dedi.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, “Öncelikle yeni dönem göreviniz hayırlı olsun. Göreve başladığımdan beri sıcak, samimi sizlerle hep diyalogumuz oldu. Çünkü bizim ilişkilerimiz sadece hizmet esaslı ilişkiler olduğu için, çıkar eksenli veya menfaat eksenli bir ilişkimiz olmadığı için bugüne kadar karşılıklı olarak bir birimize destek olduk.  Sizlerde güzel şeyler yapıyorsunuz. Her birimizin görevi, rolü ayrı. Herkes rolümüzü iyi yaparsak ülkemiz daha ileriye gidecek, şehrimiz daha ileri gidecek. Bu dönemde de daha başarılı hizmetler vermenizi diliyorum.  O nedenle  tebrik münasebetiyle sizi ziyaret etmiş oldum” ifadelerini kaydetti.

Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, bir süre oda başkanları ile sohbet etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız