SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalıştaycıların Ziyareti

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Ulvi Saran'a vali ve polis yetkililerden ziyaret gerçekleştirildi.

Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu'nun Anemon Otel'de düzenlediği, "Göçün Suç Üzerindeki Etkileri Çalıştayı" için Malatya'ya gelen Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Malatya İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Bursa İl Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, Gaziantep İl Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz, İçel İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz, Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Zühtü Arslan ve Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü İbrahim Azcan, Vali Saran'ı ziyarette istişarelerde bulundular.

Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Zühtü Arslan, Vali Saran'a çini tabak, vali Saran ise tepside kuru kayısı hediye etti.

NEMRUT DAĞI'NDAKİ YOL KONUSU YİNE GÜNDEME GELDİ
Bu arada, Malatya'nın Pütürge ilçesi ile Adıyaman'ın Kahta ilçesi sınırları arasında bulunan Nemrut Dağı'ndaki yolun birleştirilmesi konusu ziyaret sırasında gündeme geldi.

İki ilin valisi, Malatya ile Adıyaman'ı Nemrut Dağı'nda birleştirecek yol açılması konusunda hem fikir oldukları ancak yolun bugüne kadar açılamaması konusu ise espri konusu oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız