SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Cam Gibi Yollarımız Olacak'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye başkanı Cemal Akın, doğalgaz şebeke çalışmaları nedeniyle kazılan yolların İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden getirilen ve finişer olarak adlandırılan asfalt makinesiyle yeniden asfaltlandığını belirterek, "Cam gibi yollarımız olacak"dedi.

Konuya ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"Belediye Başkanı H.Cemal Akın, doğalgaz şebeke çalışmaları nedeniyle kazılan yolların asfaltlandığını, asfaltlama çalışmalarının ardından, kaldırımların da yenileceğini belirtti.

Asfaltlama çalışmaları süren Sivas Caddesi’nde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı H.Cemal Akın, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Geçtiğimiz yıl başlayan yoğun doğalgaz şebeke çalışmaları nedeniyle Malatya’da yolların tamamına yakınının kazıldığını, şu anda da şebeke çalışmalarının bittiği yerlerde asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini belirten Belediye Başkanı H.Cemal Akın, asfaltlama çalışmalarının İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden getirilen Finişerle yapıldığını söyledi.

Malatya Belediyesi olarak Finişer makinesi aldıklarını ve birkaç gün içerisinde makinenin Malatya’da olacağını belirten Başkan Akın, bundan böyle asfaltlama çalışmalarının daha kaliteli ve seri bir şekilde yapılacağını söyledi.

Akın, “Malatya’nın başta ana caddeleri olmak üzere, ara caddelerini de finişer makinesi ile asfaltlayacağız. Yapılan asfalt çalışmalarından sonra cam gibi yollarımız olacak” dedi.

Asfaltlama çalışmalarının bitmesinin ardından kaldırım düzenleme çalışmalarının da başlayacağını kaydeden Başkan Akın, kaldırımları kilit taşıyla kaplamayı düşündüklerini söyledi.

Kilit taşının döşenmesiyle birlikte sokaklarda su birikintileri ve çamurun kalmayacağını kaydeden Akın, “Ayrıca yollarda çıkabilecek arızaların yapılması sırasında bu kilit taşları söküp yeniden yapılması gibi daha pratik ve sıhhatli bir hizmet üretmemiz mümkün olacaktır” dedi.

Sivas Caddesi üzerinde yapılan çalışmalardan memnun olduklarını söyleyen vatandaş ve esnaflar ise Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Mahalle sakinleri, “Yapılan doğalgaz ve asfalt çalışmaları Malatyamız için büyük hizmetlerdir. Belediye Başkanımıza ve ekibine çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Bu yapılan hizmetleri unutmayacağız” dediler.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız