SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Cam Kırıldı, Polis Dövdü"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:35:08
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da polis aracının camını kıran Metin Kılıç, polislerin kendisini dövdüğünü iddia etti. 

Olay, 24 Ağustos Pazar akşamı Sanayi Polis Merkezi'nde meydana geldi. Kayınbiraderinin kiracılarıyla kavga ettiğini duyan Metin Kılıç, polis merkezine gitti. Kayınbiraderinin hasımlarının kendisine polis aracının içerisinden uygunsuz hareket yaptığını ileri süren Kılıç, eliyle polis aracının camına vurdu. Parmağındaki yüzük nedeniyle polis aracının camının kırılması üzerine polislerin kendisini dövdüğünü iddia etti. Kılıç, şunları söyledi: 

"Pazar akşamı Kiltepe Mahallesi'nde bulunan evimde otururken bir telefon geldi. Eşim ağlayarak, 'kiracılar birleşerek, ağabeyimi tartaklamışlar' dedi. Ben de olayı duyunca Sanayi Polis Merkezine gittim. Polisler beni içeriye almadı. Kayınbiraderime saldıranlar, polis aracının içerisinden bana uygunsuz hareket yapınca ben de elimle aracın camına vurdum. Elimdeki yüzüğün ters dönmesi nedeniyle cam patladı. Ben ilk önce arabanın arkasında biraz ilerledim, daha sonra geri döndüm ellerim havada karakola yaklaştım. Polisler bana 'dur' ihtarında bulununca 'ben teslim olmaya geldim' dedim. Farkında değilim, camı kırdım. 'Camın parası ne ise vereyim' dedim. Ben devletime zarar vermek istemedim. Bana polis merkezinin girişinde biber gazı sıktılar. Daha sonra da kameraların görmediği kör bir noktada, ellerim kelepçeli halde dövdüler. Bana ağır ithamlarda bulundular. Ben mağdurum ve hepsinden şikayetçiyim."

Kılıç, aldığı darbeler nedeniyle kol, bacak ve sırtında yaralar oluştuğunu ileri sürdü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız