SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cami Avlusunda Cinayet

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:09:15
Cami Avlusunda Cinayet
A- A+ PAYLAŞ

Cep telefonu mesajlarının yanlış anlaşılması nedeniyle meydana geldiği öne sürülen kavgada evli ve 2 çocuk babası şahıs bıçaklanarak öldürüldü. Olayın şüphelisi olaydan sonra yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Çevreyolu yanındaki Niyazi Mısrı Camii’nin şadırvanın bulunduğu avlusunda meydan gelen olayda; iddiaya göre kız arkadaşına ulaşmak üzere mesaj attığı aracı kadının eşi olan Yalçın Özer (34) ile konuşmaya giden Sinan Y. adlı şahıs, burada karşılıklı olarak kavga ettiler. 

Kavga esnasında Sinan Y., üzerinde bulunan ekmek bıçağı ile Yalçın Özer’i yaraladı.  Olay yerine gelen ambulans ile Malatya devlet Hastanesi’ne kaldırılan Yalçın Özer, aldığı bıçak darbeleri nedeniyle tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Olayın ihbarı üzerine bölgeye kısa sürede giden Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri,  cinayet şüphelisi Sinan Y.’yi, olaydan 5 dakika sonra kaçarken yakalayarak gözaltına aldı.

Öldürülen Yalçın Özer’in evli ve 2 çocuk babası olduğu, AVM’de bir oyuncak mağazasında çalıştığı ve Dilek Mahallesi'nde oturduğu öğrenildi.   

Olayla ilgili olarak edinilen bilgilere göre; cinayet şüphelisi Sinan Y.’nin kız arkadaşına Yalçın Özer’in eşini aracı kılarak ulaştığı, kız arkadaşına iletilmek üzere Yalçın Özer’in eşinin cep telefonuna gönderdiği mesajların yanlış anlaşılması üzerine ikilinin kavga ettiği ve kavga esnasında Sinan Y.’nin üzerindeki ekmek bıçağı ile Yalçın Özer’i ağır şekilde yaraladığı ve ölmesine sebebiyet verdiği ileri sürüldü. 

Olaydan sonra gözaltına alınan Sinan Y. İle ilgili soruşturma devam ediyor.

Yalçın Özer’in otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan cenazesi daha sonra ailesine teslim edildi ve Şehir Mezarlığı'na götürüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız