SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cami Deposunda Esrar!..

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:02:16
Cami Deposunda Esrar!..
A- A+ PAYLAŞ

Asayiş Şubesi ekipleri bir ihbar üzerine gittikleri camide şüpheli bir kişiyi yakalarken, yaptıkları inceleme ve aramada, caminin deposunda çoraplar içerisine gizlenmiş vaziyette 282 gram toz esrar buldular. 

VATANDAŞLAR İHBAR ETTİ

Alınan bilgiye göre olay şöyle gelişti; Melekbaba Mahallesi Melekbaba Camii’nde bir gencin hareketlerinden şüphelenen vatandaşlar durumu 155’e ihbar etti. İhbar üzerine Asayiş Şubesi'ne bağlı ekipler bölgeye giderek vatandaşların ihbar ettiği Davut A.  adlı genci yakalayarak gözaltına aldı. Polis ekipleri gencin tavır ve hareketlerinden şüphelenerek caminin bahçesinde ve deposunda inceleme ve arama yaptılar. 

CAMİ DEPOSUNDA ÇORAP İÇİNDE ESRAR

Camiye ait depoda polis ekiplerince yapılan arama esnasında siyah çoraplar içerinse konarak gizlenmiş vaziyette 282 gram toz esrar bulundu. Bunun üzerine şüpheli Davut A. gözaltına alınırken, elde edilen 282 gram toz esrar ise delil olarak Asayiş Şubesine götürüldü.

Asayiş Şubesindeki işlemlerin ardından şüpheli Davut A. ve 282 gram toz esrar maddesi Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’ne teslim edildi. 

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE KONDU

Vatandaşların sürekli olarak caminin çevresinde gezen, ancak camiye girerek namaz kılmayan gencin hareket ve tavırlarından şüphelenerek durumu polise ihbar ettiği öğrenildi. 

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nde sorgusu yapılan Davut A.hazırlanan soruşturma dosyası ile birlikte Adliye'ye sevk edildi. Savcılık tarafından tutuklanması talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız