SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cami Protokolunu İmzalatmış

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:37:19
Cami Protokolunu İmzalatmış
A- A+ PAYLAŞ

Belediye ile AVM arasındaki miting alanının bir bölümünde yaptırılacak Mehmet Kavuk Camisi'nin protokolü imzalandı. 

Malatya İl Müftülüğü'nde, Malatya İl Müftüsü Ümit Çimen (sol başta), Malatya Eski İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül (sağ başta) ve Yeşilyurt Eski Belediye Başkanı Mehmet Kavuk'un katılımıyla, Malatya Park AVM ile Malatya Büyükşehir Belediyesi arasındaki 6 dönümlük alana yapılacak olan Mehmet Kavuk Camisi'nin protokolü imzalandı.

Protokol imza töreninde konuşan Malatya Eski İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, "Malatya'da göreve başladığımda, Malatya'nın simgesi olan bir caminin olması için uğraştık. 21 Nisan itibariyle Malatya İl Müftülüğü'nden ayrılıyorum. Ama sözünü ettiğimiz caminin protokolünü, caminin inşaatını yaptıracak olan Mehmet Kavuk ve İl Müftümüz Ümit Çimen ile birlikte imzalıyoruz" dedi.

Mehmet Kavuk Camisi'ni yaptıracak olan Yeşilyurt Eski Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ise, "Malatya'mızda çok büyük bir ihtiyaç olan ve çoktan beri üzerinde durulan konu, bu imza ile sonuçlanmış oldu. İnşallah bunu sonuçlandırır, temelini atar ve açılışını yaparız. İnşallah ülkemize ve Malatya'mıza hayırlı olur. Allah bunu bize nasip ediyor. Ne kadar şükretsek azdır. Emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Kavuk, maddi ve manevi olarak her anlamda projeyi uygulamak için hazır olduklarını ifade ederek, "Projemize, Diyanet İşleri Başkanlığı ve İl Müftülüğümüz kanalıyla devam edeceğiz. Başbakanlığı'nda projeyi onayından sonra çalışmalara başlayacağız. Projemiz elimizde vardı. Sayın Başbakanımızın teklifiyle bir kaç eksik değerlendirmeye alındı. Biz hazırız. Projeyi kısa zamanda yürürlüğe koyup, süratle temeli atacağız. Başbakanlık ve Diyanet İşleri Başkanlığı projeyi onaylarsa, kazmayı vuracağız" dedi.

Malatya İl Müftüsü Ümit Çimen de, güzel ve hayırlı bir hizmete şahit olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız