SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cami Tuvaletinde Uyuşturucu Ölümü

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:07:41
Cami Tuvaletinde Uyuşturucu Ölümü
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ’da cami tuvaletinde yüksek dozda uyuşturucu madde alan 21 yaşındaki genç hayatını kaybetti. 

Olay, Kent merkezinde bulunan İzzet Paşa Camisinin tuvaletinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Görevliler tuvalet temizliği için içeri girdiğinde tuvaletlerden birinin kapısının açılmadığını fark etti. Kapıyı zorlayan görevliler, yerde cansız bir şekilde yatan 21 yaşındaki Yasin G.’nin cesedini görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini aldıktan sonra inceleme yaptı.

Yapılan ilk incelemelerde 21 yaşındaki Yasin G’nin yanında, uyuşturucu madde kullanmak için bulundurulan malzemeleri buldu. Aşırı dozda uyuşturucu madde alımına bağlı ölümü gerçekleştiği düşünülen Yasin G’nin cesedi otopsi yapılmak için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna götürüldü. Yapılacak otopsinin ardından gencin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi bekleniyor.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

AYNI TUVALETTE İKİNCİ ÖLÜM

18 Ağustos 2010 tarihinde de aynı caminin tuvaletinde benzer bir olay meydana gelmişti. 23 yaşındaki Abdullah Ş'nin de yüksek dozda eroin kullanması nedeniyle tuvalette hayatını kaybetmişti. Abdullah Ş'nin cesedinin yanında uyuşturucu madde kullanmada bulundurulan malzemeler de ele geçmişti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız