SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Camia Bir Bütün Olmalı'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Ali Cengiz, Genel Koordinatör Süleyman Tekgül ile teknik direktör Kadir Özcan , Vali Halil İbrahim Daşöz’ü ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Vali Halil İbrahim Daşöz, heyetin ziyaretindeki konuşmasında şunları belirtti:

“Geçtiğimiz sezon başlarında yaşanan sıkıntının ardından mevcut yönetim göreve geldikten sonra işler daha iyiye gitmeye başladı. Geçen sezon olumsuz duruma düşmeden lige devam etme imkanı buldu.

Bu yıl yeni bir süreç, yeni bir periyot başlıyor. En iyi şekilde değerlendirmek büyük önem taşıyor. Değerli bir hocamız geldi.

Bütün yönetici arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.
Özellikle Malatya halkının da çok yakından ilgilendiği Malatyaspor herkesin ilgi alanı içinde olan bir konu. Malatyaspor'un başarı olması her kesimi mutlu ediyor.
Bunun için camiamızın birleşmesi, bütünleşmesi gerekiyor. Mevcut yönetime mevcut teknik kadroya destek vermeli.
Destekler sürdüğünde geçmişteki güzel günler iyi günlerin gelir diye inanıyorum.

Ben Malatya’nın potansiyelinin çok daha fazla başarılar elde etmeye müsait olduğuna inanıyorum. Sonuçta bunun bir enerjiye dönüşmesi büyük önem taşıyor. Bu noktada güven unsuru büyük önem taşıyor. İnanıyorum ki yeni yönetici arkadaşlar ve kadromuz bunun böyle olduğunu gösterecektir.

Ben yeni sezon öncesinde Malatyaspor'a yürekten başarılar diliyorum. Başarılı bir Malatyaspor bu şehirde yaşayan veya bu şehirle ilgili olanları herkesi daha mutlu edecektir. Başarı içinde camianın bir bütün içerisinde olması ve destek olması lazımdır.”

Genel Koordinatör Süleyman Tekgül ise, “ Sayın Valimizin Malatyaspor'a destek ve katkılarını tüm Malatya yakından biliyor. Bizlerde bir süreden beri kendilerini ziyaret etmek istedik. Yoğun bir çalışma içerisinde bu ziyaretimizi bugün gerçekleştiriyoruz. Sayın valimizin bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Malatyaspor'a desteklerini sürdüreceğine canı gönülden inanıyoruz" diye konuştu.

Malatyaspor Teknik Direktörü Kadir Özcan da konuşmasında , “Göreve geldikten sonra sayın valimize bir nezaket ziyareti düşünmüştük.Bu kapsamda bu ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Sayın valimizin daha önceki dönemlerde Malatyaspor'a destek ve katkıları olmuş. Bizler, aynı desteklerini esirgemeyeceklerine inanıyoruz" dedi.

BELEDİYEDE..
Bu arada Malatyaspor heyetinin, Belediye Başkanı Cemal Akın'ı da ziyaret ettiği bildirildi.

Bu ziyarete ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu şu bülteni yayınladı:

"Malatyaspor Genel Koordinatörü Süleyman Tekgül, Malatyaspor Basın Sözcüsü ve Genel Sekreteri Ali Cengiz ve Teknik Direktör Kadir Özcan ile birlikte Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a nezaket ziyaretinde bulundu.

15 Temmuz Salı günü gerçekleşen ziyarette Başkan Akın’a Malatyaspor Kulübüne verdiği desteklerden dolayı teşekkür ziyaretine geldiklerini ifade eden Genel Koordinatör Süleyman Tekgül, 5 yıl önce de bu takımda çalıştığını, Malatyaspor’un sıkıntılı dönemlerden geçtiğini, bu sıkıntılı günlerde kulübün en büyük destekçisinin Belediye Başkanı H. Cemal Akın olduğunu söyledi.

Genel Koordinatör Tekgül, “Malatyaspor’a en büyük katkıyı Sayın Başkanımız H. Cemal Akın vermektedir. Emeğiniz için, çabanız için, vermiş olduğunuz destek için size çok teşekkür ediyorum” dedi.

Büyük bir kentin takımına Teknik Direktör olarak geldiğini belirten Malatyaspor Teknik Direktörü Kadir Özcan, Belediye Başkanı, Vali, Emniyet Müdürü ve diğer Sivil Toplum Kuruluşlarının vereceği desteklerle hedefe ulaşacaklarını söyledi.

Teknik Direktör Özcan, “Sayın Belediye Başkanımıza verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bu destekler bizlere moral veriyor, oyuncularımızı olumlu etkiliyor. İnşallah bundan sonra hep beraber bu takımı iyi yerlere getiririz. Sayın Belediye Başkanımız başta olmak üzere bütün Malatya’nın desteğini bekliyoruz” dedi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın göreve geldiğinden beri Malatyaspor’a destek verdiğini ve bunun bütün kamuoyunca bilindiğini ifade eden Malatyaspor Basın Sözcüsü ve Genel Sekreteri Ali Cengiz, “Malatyaspor Kulübüne verdiği desteklerden dolayı, Malatyaspor Yönetim Kurulu adına Sayın Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah Malatyaspor’a yakışır bir kadroyla bu yıl mücadele edeceğiz. Amacımız Malatyasporu iyi yöneterek kurumsal kimliğine kavuşmasını sağlamaktır” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı H. Cemal Akın ise Malatyaspor’un bütün Malatya’nın müşterek değeri olduğunu, sözün Malatyaspor olduğu yerde hangi düşünce olursa olsun, hangi siyasi partiden olursa olsun Malatyaspor çatısı altında birlik olabildiğini söyledi.

Başkan Akın, “Malatyaspor’un birlik ve beraberliği sağlayan birleştirici bir fonksiyonu var. Malatyaspor’un Süper Ligden düşmesi hepimizi üzmüştür. Malatya’daki kurum ve kuruluşlar, ekonomik imkana kavuşmuş insanlarımız el birliğiyle desteklerlerse Malatyaspor’umuzun hemen Süper Lige çıkacağına inanıyorum. Malatyaspor’umuz şuan emin ellerde. Malatya Belediyesi olarak asli görevlerimizi aksatmadan Malatyaspor’a elimizden geldiği kadar yardım ve destek vermeye devam edeceğiz. Daha önce bu konuda Malatyaspor için çeşitli hizmetler ürettik” dedi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız