SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Camiamız Bize Güvensin"

0
Güncellendi - 2016-02-02 00:34:23
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, "İlk yarıda nasıl umulmadık maçlardan puanlar aldıysak, bunu yine yapabiliriz. Lig uzun bir maraton, kimin kimi yeneceğini kestirmek zor bu ligde. Bizim istikrarlı bir şekilde yolumuza devam etmemiz gerekiyor" dedi.

Tecrübeli teknik adam, Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmaları nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini ifade etti.

Alanya'da kamp çalışması yaptıklarını kaydeden Buz, kupa arasının kendilerine ilaç gibi geldiğini belirtti.

"VERİLEN ARA İLAÇ GİBİ GELDİ"

Tecrübeli çalıştırıcı, Alanya kampında takımın eksiklerini kapattıklarını ifade ederek, "İkinci yarının ilk 2 haftasında aldığımız yenilgiler takımımızın tam olarak oturmamasından kaynaklandı. Transferde sonradan gelen oyuncular Alanya kampında eksiklerini kapattılar ve onlar da takıma uyum sağladılar. Verilen arayı en iyi şekilde değerlendirip, eksiklerimizi tamamladık. İlk 2 haftanın ardından lige verilen kupa arası bize ilaç gibi geldi diyebilirim. Bu arada eksiklerimizi giderme adına bir fırsat bulduk. Eskilerle yenilerin uyumu arttı. Multigroup Alanyaspor ile oynayacağımız maçta herkes takımdaki bu düzelmeyi fark edecek" şeklinde konuştu.

"KULÜBE FAYDA SAĞLAYACAK İSİMLERİ ALDIK"

Transferlerle ilgili bir değerlendirmede bulunan tecrübeli teknik adam, kulübe fayda sağlayacak isimleri kadrolarına kattıklarını ifade etti.

Takıma yeni katılan futbolcularla birlikte kulüpten ayrılan futbolcuların da olduğunu dile getiren Buz, "Devre arası transfer döneminde gelenler ve gidenler oldu. Biz kesinlikle bu kulübe fayda sağlayacak isimler aldığımızı düşünüyoruz. Ama yönetimimiz transferde elinden gelen çalışmayı yaptı. Almanya’dan aldığımız Uğurtan’ın gelirken uzun vadeli düşünülmesi gerektiğini söylemiştim. Tabi yönetimle yaptığımız görüşmeler neticesinde onun bir başka takımda pişmesinin daha doğru olacağına karar verdik. Aldığımız diğer oyuncuların kaliteleri zaten ortada. Bize çok şeyler katacaklarını düşünüyorum. Camiamız bize güvensin" ifadelerini kullandı.

"TARAFTARLARIMIZI MUTLU EDECEĞİZ"

Buz, taraftarların yüzünü güldürecek sonuçlar alacaklarını kaydetti.

Alanya'daki kamp çalışmalarını en iyi şekilde geçirdiklerini anlatan tecrübeli çalıştırıcı, şunları söyledi: "Bu takım taraftarımızın yüzünü güldürecek sonuçlar alacak kimse merak etmesin. Hem bizim öyle düşme tehlikesi yaşayacak bir durumumuzun olmayacağına inanıyorum. İlk yarıda nasıl umulmadık maçlardan puanlar aldıysak, bunu yine yapabiliriz. Lig uzun bir maraton, kimin kimi yeneceğini kestirmek zor bu ligde. Bizim istikrarlı bir şekilde yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Yenilgiler her zaman ve her takım için var. Önemli olan oyunsal anlamda bir istikrar yakalayabilmek. İnşallah bu hafta Multigroup Alanya maçında taraftarımızı mutlu edeceğiz."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • caner (8 yıl önce)
    Hadi inşallah. Alanya maçında takım olarak mücadele eden, topa basan, topu kapınca hızlı çıkan ve son vuruşlarda becerikli bir takım görmek istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla