SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Camide Çanakkale Sofrası

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:13:00
Camide Çanakkale Sofrası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Müftülüğü, Çanakkale Zaferi'nin 100. yıldönümü dolayısıyla anma programı düzenledi.  

Tarihi Yeni Cami'de sabah namazı sonrası Kuran-Kerim tilaveti okunarak, dualar edildi. Çanakkale şehitlerinin yad edildiği programda konuşan İl Müftüsü Ümit Çimen, "Bugün tarihimizde çok önemli bir gün. Tarih, insanların hafızasıdır" dedi.

Çimen, tarihin unutulmaması gerektiğini kaydederek, "Üzerinde yaşadığımız vatanımız, toprağımız dünyada bedeli en ağır ödenen en önemli toprak parçalarından biridir. Çanakkale'de yatan 250 bini aşkın gencin de hayalleri vardı. Onlarında zevkleri, sefaları, arzuları, emelleri vardı. Ama kimi 15'inde, kimi 18'inde, kimi 20'sinde toprağın kara bağrına girdiler" ifadelerini kullandı.

Çanakkale şehitleri için yapılan duaların ardından camide ikramda bulunuldu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız