SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Camide Şehit Ettiler

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:38:49
Camide Şehit Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde şehit düşen özel harekat polisi Mustafa Katırlı’nın caminin içinde vurulduğu belirtildi. 

Diyarbakır Valiliği’nce, özel harekat polisi Mehmet Katırlı’nın şehit edilmesine ilişkin yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, ilçede sokağa çıkma yasağını ilan edilmesinin ardından operasyonel faaliyetlere başlandığına dikkat çekilerek, “Bugün 15.45 sıralarında Sur ilçesi Kurşunlu Cami içinde bölücü terör örgütü mensuplarının güvenlik güçlerine yönelik ateş açması sonucu çıkan çatışmada Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Mustafa Katırlı yaralanmış, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen şehit olmuştur” denildi.

KAHRAMANMARAŞLI..

24 yaşındaki Mustafa Katırlı’nın acı haberi, memleketi Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde yaşayan ailesini yasa boğdu. Diyarbakır’da teröristlerle girdiği çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde şehit olan Özel Harekat Polisi Mustafa Katırcı’nın ailesi acı haberi, Mersin’de ikamet eden yakınlarının düğününde öğrendi. Şehit haberini alan Pazarcık Kaymakamı Mehmet Boztepe’nin, Şehit Nurettin Ademoğlu Mahallesi'ndeki evi dev Türk bayraklarıyla süslendi.

Şehit polisin şeker ve kalp hastası olan babası Ali ve annesi Muhterem Katırcı’ya, evinin önünde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ambulans hazır bekletildi.

3 gün önce ailesini ziyaret eden ve arkadaşlarıyla bir araya gelen şehit Polis Mustafa Katırcı’nın, Diyarbakır’da 5 yıl görev süresini doldurmasına rağmen tayin istemediği öğrenildi.

İkisi kız 4 çocuklu ailenin ortancası olan Mustafa Katırcı’nın, Diyarbakır’da düzenlenecek resmi törenin ardından, yarın Pazarcık'ta toprağa verileceği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız