SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Camiler Haftası Başladı

A- A+ PAYLAŞ
Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamındaki etkinliklerde çocukların camileri gezeceği öğrenildi.
 
Malatya İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen törende 1-7 Ekim günleri arasında kutlanacak olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın açılışı yapıldı. Törende konuşan İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, "Hafta boyunca çocuklarımız cami ile buluşturulacak, cami görevlilerimiz tarafından bu çocuklarımıza cami hakkında bilgiler verilecektir" dedi.
 
Müftü Gül, yapılacak etkinlikler hakkında da bilgi vererek, "2 Ekim Pazar günü, Belediye Konferans Salonunda saat 20:00' de Gaziantep Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Akpınar tarafından Medeniyetin Merkezi Olarak "İrfan Mektepleri Camiler" konulu bir konferans verilecektir. 4 Ekim Salı günü, Belediye konferans salonunda saat 13.30'da "Din Hizmetlerinde Gönüllülük, Yakın Tarihimizde İz Bırakan Din Görevlileri, Toplumsal Hayata Katkıları Bakımından Camiler ve Din Hizmetlerinde İhlas ve Samimiyet" konularında Müftü Yardımcılarımız ve Vaizlerimiz tarafından herkese açık bir panelimiz olacaktır" diye konuştu.
 
"1-7 Ekim tarihleri arasında bazı görevlilerimiz tarafından Sevgi Evleri, Huzurevi, Sığınma Evi, Kız Yetiştirme Yurdu, Cezaevi ve esnaf ziyaretleri yapılacaktır" diyen Müftü Gül, İl genelinde Din görevlileri arasında "Hafızlık, Kur'an-ı Kerim' ve Ezanı Güzel Okuma, Hutbe ve Şiir Yazma Yarışmaları" ile "Cami Çevresini Düzenleme" yarışmalarında başarılı olanlara da ödüllerini verileceğini kaydetti.
 
Müftü Gül, 7 Ekim Cuma günü, saat 14:00'de Cevdet Paşa Mahallesi 1. Petrol Caddesinde bulunan "Salat u Selam Camii" nin temel atma töreni ile etkinliklerin son bulacağını kaydetti. 
 
Müftü Gül'ün konuşmasının ardından bu yıl çalışmalarında başarılı olan imamlara teşekkür belgeleri verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız