SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Camiler ve Din Görevlileri Haftası

A- A+ PAYLAŞ

1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanacak olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Malatya'da çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Malatya Müftüsü Bekir Gerek, Müftülük'te düzenlediği basın toplantısında, ekim ayının ilk haftasında kutlanacak Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla yapacakları faaliyetleri açıkladı.

Müftü Gerek, 30 Eylül Cuma günü Belediye Konferans Salonu'nda saat 20.30'da başlayacak programda Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu tarafından, "Camilerin İnsan Hayatındaki Yeri" konulu konferansın verilmesiyle kutlamalara başlanacağını söyledi.

1 Ekim'de Şeker Fabrikası havuz başında 09.00 -12.00 saatleri arasında Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu tarafından "Din Görevlilerinin Toplumdaki Yeri" konulu konferans verileceğini belirten Gerek, konferansın ardından yemek verileceğini kaydetti.

Hafta boyunca camilerde temizliğe önem verileceğini ifade eden Müftü Gerek, camiler yarışmasının yapılacağını söyleyerek, 3 Ekim Pazartesi günü din görevlilerinin kan vereceklerini dile getirdi. Haftayı iyi değerlendirmek için çaba göstereceklerini ve dolu dolu programlarla kutlayacaklarını ifade eden Gerek, etkinliklere vatandaşları davet etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız