SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Camiler Yarışması Sonuçlandı

A- A+ PAYLAŞ
Malatya Müftülüğü tarafından yapılan Camiler arası Cami ve Çevresini Güzelleştirme Yarışması sonuçları belli oldu. 
 
Malatya merkezde, Turgut Özal Mahallesi'ndeki Ahmediye Camisi birinci olurken, Başharık Mahallesi'ndeki İmam-ı Azam Camisi ikinci ve Çöşnük Mahallesi'ndeki Çöşnük Bayrak Camisi ise üçüncü oldu. 
 
İLÇEDEKİ CAMİLERİ 
 
Yarışmanın ilçeler katagorisinde,  Arapgir'deki  Osman Paşa Camisi birinci, Pütürge ilçesi Nohutlu beldesi Nohutlu Merkez Camisi ikinci ve Yazıhan ilçesi Sinanlı Köyü Sinanlı Köyü Camisi üçüncü oldu. 
 
Yarışma heyetinin camileri tek tek gezerek incelediği, yapılan çalışmalar sonucu puanlama sistemine göre sıralamanın yapıldığı bildirildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız