SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Camilerde Dezenfekte

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi bünyesinde yeralan ve kentin genel temizlik işlerini de yapan Esenlik Şirketi tarafından, kent merkezindeki camiler ile şirket bünyesindeki birimler domuz gribine karşı temizlenip, dezenfekte ediliyor.

Malatya Belediyesi Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Genel Müdürü Hacı Uğur Polat konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada; “Malatya merkezde bulunan 140 camide temizlik ve ilaçlama işlemleri organizeli bir şekilde devam ediyor. Tüm Dünyada, ülke gündeminde ve ilimizde ciddi bir tehdit olan salgın gribal enfeksiyon nedeniyle daha dikkatli ve titiz davranmamız gerektiğini biliyoruz, bu nedenle toplu kullanım alanları başta olmak üzere ilimizde temizliği en üst seviyede tutacağız. Önlemleri sıkı bir şekilde kontrol altında bulunduruyoruz. Şirketimiz bünyesinde faaliyet gösteren birimlerimizde önlemlerimizi alırken, toplu kullanım alanları özellikle Camilerimizi vatandaşlarımızın daha rahat ibadet edilebilecekleri mekânlar haline getirmeye çalışıyoruz. Merkeze bağlı tüm mahalle camilerinin lavabo ve tuvaletlerinin temizlenmesi, cami içerisindeki halılar, yerler, duvarlar, camların temizlenme işlemi devam ediyor.”

Ekipler, ilk olarak merkezdeki Yeni Cami'de temizlik ve dezenfekte çalışması yaptılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız