SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Camilerde Ramazan Temizliği

0
Güncellendi - 2018-05-25 02:41:15
Camilerde Ramazan Temizliği
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından periyodik olarak yapılan camilerin temizliği, Ramazan ayında da devam ediliyor. Bu kapsamda vatandaşların Ramazan ayında daha sağlıklı bir ortamda ibadetlerini yerine getirmeleri için ilçe genelinde bulunan camilerin temizliği yapılıyor.

Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde bulunan ibadethanelere yönelik temizlik çalışmaları, Ramazan ayında da aralıksız devam ediyor. Ramazan ayında vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda ibadetlerini yerine getirmeleri için camilerin genel bir temizliği yapılarak vatandaşların hizmetine sunuluyor. Bu kapsamda Malatya merkezde bulunan ve halk arasında Yeni Cami olarak bilinen Hacı Yusuf Taş Camii’nin genel bir temizliği yapıldı.

Cami cemaatinden Faik Köle isimli vatandaş, Battalgazi Belediyesi tarafından camilerde yapılan genel temizlik dolayısıyla Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ederek, “Allah arzı olsun başkanımızdan. Biz başkanımızdan memnunuz. Temizlik ön planda, temiz tutuyor ilçemizi sağ olsun” dedi.

Cami cemaatinden Yakup Ataş ise, “Gayet memnunuz Allah razı olsun. Elinden geleni yapıyor. Çarşıda da öyle, köyde de öyle, pazarda da öyle, her tarafta öyle, günlük, gülistanlık. Bundan daha güzeli olamaz. Özellikle başkanımıza ayrıca teşekkür ederiz yapmış oldukları hizmetlerden dolayı” derken, Mehmet Kaya isimli vatandaş da, “Sayın Selahattin Gürkan başkanımız buraya öyle düzen ve güzellik getirdi ki, onu o güzel çalıştığı arkadaşlar yerler süpürüyor diye veya çöpçüler diye hitap etmiyorum. O çöpçülerin neferi olayım ben. Havadayken bile çöplerimizi topluyorlar bizim. Bunun haricinde bütün mahallerimizin sokaklarını tertemiz yapmakla görevli çalışanlar, sayın Selahattin Gürkan başkanımızın yüzünü ağartıyorlar. Her konuda, her kulvarda ulaşılmayacak değil, Malatya'da, Türkiye'de sayın Selahattin Gürkan, bütün gariplere sonuna kadar kapısı açık olan bir yapıya sahiptir” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız