SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Camilerde Temizlik

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:31:07
Camilerde Temizlik
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından ilçe genelinde bulunan camilerin temizliği yapılıyor. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi camilerde yapılan temizlik, cami cemaati tarafından memnuniyetle karşılandı.

Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde bulunan camiler, belirli periyotlarla temizliği yapılıyor. Bu güne kadar 35 caminin temizliği yapılırken, ilçe genelinde bulunan diğer camilerin temizlenmesine yönelik çalışmalar devam ediyor. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a yapılan hizmetten dolayı teşekkür eden cami cemaati, camilerin belirli periyotlarla temizliğinin sürekli yapılmasını beklediklerini ifade ettiler. Şık Şık Camii’nde yapılan temizlikten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Dörtyol esnaflarından Ragıp Büyükpolat, camilere yönelik yapılan temizlikten dolayı Battalgazi Belediye başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ederek, “Yapılan bu temizliği takdir ile karşılıyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Belli aralıklarla yapılması bizleri son derece memnun edecektir. Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Şık Şık Camii Mütevelli Heyeti’nden Bayram Altunsuyu’da, uygulamadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Şahsım ve cemaat adına bu güzel uygulamadan dolayı Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan'a ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum. Uygulamadan dolayı memnunuz. Bu tür uygulamaların sık sık gerçekleşmesini arzu ediyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız