SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Camilerde Temizlik Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:11:12
Camilerde Temizlik Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Darende Belediyesi, camiileri temizlemeye başladı. Darende Belediye Başkanlığı ve Darende İlçe Müftülüğü arasında düzenlenen protokol ile İlçede bulunan tüm camiilerin temizlenmesi ve bakımları her ay düzenli olarak Darende Belediyesi'nce yapılacak. Darende Belediyesi tarafından oluşturulan ekip ile camilerin iç temizlikleri, halı temizlikleri, dış abdesthane lavabo bahçe gibi tüm temizlikleri aylık düzenli olarak yapılacak.

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser “Camiilerimiz bizler için çok önemli, ibadetlerimizi yaptığımız mekanlar. Başta İstanbul'da gördüğümüz bu uygulamayı Darende'mizde de yapmayı düşündük ve m

Müftülüğümüz ile bir protokol imzalayark bu çalışmamızı hayata geçiriyoruz. Temizlik İmandan gelir düsturu ile ibadethanelerimizi temiz tutmayı ve ibadetlerimizi huşu içerisinde yapmayı diliyorum” dedi.

İlçe Müftüsü Ahmet Varol ise, “Bugüne kadar camiilerimizde bu işleri görevli İmam ve müezzin arkadaşlarımız yapmaktaydı. Belediyemiz güzel bir düşünce ile bize bu taleplerini iletti ve bizde böyle bir çalışmanın güzel olacağını söyledik ve bir protokol düzenledik. Belediyemize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

İlçede ilk olarak merkez Zaimoğlu Çarşı Cami’nde temizliğe başlandı. Ramazan Bayramı nedeniyle başlayan temizliğin program çerçevesinde sürekli yapılacağı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız