SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Camilere Temizlik Malzemesi

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:15:39
Camilere Temizlik Malzemesi
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi tarafından başlatılan ‘Camilerimiz Her Yönüyle Örnek’ kampanyada 158 camiye temizlik malzemesi dağıtıldı.

“Camilerimiz Her Yönüyle Örnek” projesi adı altında 158 Cami’de düzenlenen yarışmada toplam 377 kg atık pil toplayarak çevre ve insan sağlığına verdiği önemi bir kez daha göstermiş oldu. “İnsan ve çevre” odaklı hizmet çalışmalarına ayrı bir hassasiyet gösteren Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın talimatıyla dereceye giren camilere çeşitli ödüller verildi. Ayrıca Yeşilyurt Belediye sınırları içerisindeki tüm camilere temizlik malzemeleri dağıtıldı.

Yeşilyurt Belediyesi sınırları içerisinde ki tüm camilere belediye personeli tarafından sıvı sabunluk ve el sabunu hediye edildi. Sabunluklar belediye personeli tarafından camilerin lavabolarına monte edildi. Yeşilyurt Belediyesinin yaptığı hizmetlerden dolayı herkesin beğenisini kazandığını ifade eden Somuncu Baba imamı Mehmet Çiloğlan; “Yeşilyurt Belediyesi’nin yapmış olduğu atık pil toplama etkinliğinden dolayı camimizde 20 kilodan fazla atik pil topladık. “Camilerimiz her yönüyle örnek” sloganıyla başlatılan atık pil kampanyası ile farkındalık oluşturan Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’a kendi adıma ve cami cemaati adına teşekkür ediyorum. Yaptığı hizmetlerin aralıksız olarak devam etmesini istiyoruz. Biz belediyemizden çok memnunuz. Yeşilyurt Belediyesi’nde camilerimizi temizletti temizliğinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Halılarımız pırıl pırıl oldu ayrıca cami etrafının güzelleşmesi için Belediye ekipleri periyodik olarak gelip çimlerimizi biçiyor ondan dolayı çok müteşekkiriz. Belediye Başkanımızın çalışmalarını takdirle izliyoruz. Belediyemizin hizmetlerinden gayet memnunuz, kendilerine üstün başarılar diliyoruz. Cenab-ı Allah Başkanımıza ve Belediye çalışanlarına sağlıklı uzun ömür versin. Muharrem Ayı dolayısıyla camimizde birlik ve beraberliğimizin sembolü olan aşure çorbası ikramı yapıldı. Bütün camilerde gerçekleşen bu etkinliğin toplumumuzun birlik ver beraberliğine katkı sağladığına inanıyorum, tüm cami cemaati adına teşekkürlerimi sunarım. Allah razı olsun” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız