SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Camiye Kapısını Kırıp Giren Hırsızlık Şüphelileri Yakalandı

0
Güncellendi - 2017-11-27 16:42:25
Camiye Kapısını Kırıp Giren Hırsızlık Şüphelileri Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Cami’nin kapısını hırsızlık amacıyla gece kırarak içeri giren, ancak yardım kutusunu açamayınca eli boş dönen 3 şüpheli Asayiş Şubesi ekiplerinin yoğun çalışması sonucunda yakalandı.

İl merkezindeki Yeni Camii’nin (Hacı Yusuf Taş Camii) kapısını gece ayaklarıyla vurarak kırıp içeri giren ve camii içindeki yardım kutusundaki parayı almak isterken başarılı olamayan ve kaçan 3 şüphelinin yakalanması için başlatılan soruşturmada sanıkların kimlikleri belirlendi.

Asayiş Şubesi ekiplerinin güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak başlattığı soruşturma sonucunda caminin kapısına da zarar veren   E.E., M.K. ve O.D. adlı şahıslar yakalandı.

Malatya merkezindeki tarihi caminin kapısına zarar vererek hırsızlık girişiminde bulunan ve vatandaşların da tepkisine yolaçan 3 şüphelinin Asayiş Şube Müdürlüğü'nce sorgulandığı bildirildi.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ahmet Bülbüloğlu (6 yıl önce)
    O güzelim kapıyı tekmelerken hiçmi üzülmediniz? Herşeyi geçtim tarihe saygılı olun. Atalarımız 100 yıl önce yaptı bu camiyi. O tekme atan ayaklarınız kırılsın
    0
    0
    Yanıtla