SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Camlarını Kırdım, Özal Peşime Düştü'

A- A+ PAYLAŞ

İzmir’de ticari hayatını sürdüren Malatyalı iş adamlarımızın bir araya gelerek kurdukları ve kısa adı MALMİŞ-DER olan Malatyalı Müteşebbis ş Adamları, Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği, derneği daha aktif hale getirmek, İzmir’de görevli üst düzey bürokratların katkısını sağlamak üzere, Yönetim Kurulunun aldığı bir kararla Onur Üyelerini karara bağladı.

ONUR ÜYELERİ..
Derneğe onur üyesi olarak alınan kişiler:
1-Ali Seydi Koca- Konak Bld. Bşk. Yardımcısı
2-Muzaffer Ertürk- Dış ticaret Müsteşarlığı Batı Anadolu Bölge Md.
3-Prof. Dr. Emin Alıcı – Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü
4-Dr.Vakkas Benli- İl Sağlık Md. Yrd.
5-Dr.Adıgüzel Demirel – Beyin Cerrahı
6-Erdal Öz- Emniyet Md. Yrd.
7-Sıtkı Algül- Emniyet Şb. Müdürü
8-Bünyamin Çitil- Vergi Hâkimi
9-Okan Akyol- Vergi Dairesi Strateji Uzmanı
10-Turgut İrem-Çiğli İlçesi Em. Amiri
11-Haluk Şener Özpolat- İl Sağlık Md. Şube Müdürü
12-Muharrem Selçuk- Zirai Karantina Md.
13-Cevat Durak - Karşıyaka Bld. Başkanı
14-Mustafa Kurnaz - Kaynaklar Bld. Başkanı
15-Nihat Kaynar -Torbalı Kaymakamı
16-A.Emin Bulgurlu -Aliağa kaymakamı
17-Şahin Bayhan - Urla Kaymakamı
18-Metin Beşe - Kemalpaşa Tedaş Müdürü

Karşıyaka Vilayetler Evinde verilen yemekli toplantıda Dernek Başkanı İsmet Pekdoğan yaptığı konuşmada,”İzmir ve çevresinde yerleşmiş bulunan Malatyalı hemşerilerimizin yardımlaşma ve dayanışmasını sağlamaya çalışmak, şirin ilimiz Malatya’nın zengin kültür varlığını yeni nesillere aktarmak, yeniden yapılanmakta olan İzmir Kültürüne katkıda bulunmak; bunun yanında üyelerimizin mesleki ve sosyal gereksinimlerine hizmet amacıyla varlığına şiddetle ihtiyaç duyulan derneğimizin kurulduğu tarihten bugüne büyük ölçüde ilgi ve kabul görmek suretiyle gerçek amacına hızla ilerlemektedir.

Dernek çalışmalarına hızla devam eden Yönetim Kurulu; asıl amacı olan eğitim, yardım ve kültürel faaliyetlerini sürdürecektir”dedi.

"ÖZAL'LARIN CAMINI KIRDIM.."
Ayrıca toplantıda, Bir kısım üyeler Malatya’da okul ve çocukluk anlattılar. Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Emin Alıcı'nın Turgut Özal'lı anısı ilginçti.

Alıcı, Özal’larla aynı mahallede oturduklarını, top oynarken evlerinin camını kırarak kaçtığını ve rahmetli Turgut Özal’ın kendisini kovaladığını, ayrıca okullar arası bayrak yarışında dördüncü atlet olarak çok gerilerde kaldığını o sırada peşine bir köpeğin düşmesi üzerine köpeğe yakalanmamak için can havliyle son sürat koşunca kendi takımlarının birinci geldiğini esprili şekilde anlattı.

Derneğin Onursal Başkanı A.Vahap Yıldırım ve Prof. Dr.Ahmet Tutal’da, geçmiş yıllara ait anılarını toplantıya katılanlara aktardılar.

HABER-FOTO: M.Sinan ÖZTAN

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız