SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çamur Siyaseti Tarzımız Değil'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, popülizme asla kalkışmadıklarını, gerilim ve çamur siyasetinin tarzları olmadığını belirterek, çalışmalarını bu ilkelerle sürdürdüklerini bildirdi.

Çakır'ın propaganda gezileriyle ilgili olarak yayınlanan Basın Bülteni şöyle:

"Türkiye beyaz ay derneği Malatya şubesini ziyaret eden Ak Parti belediye başkan adayı Ahmet ÇAKIR derneğin ilk üyesi oldu.

Dernek başkanı Doç. Dr.Aysun Baykarabulut yaptığı konuşmasında ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Malatya’da şube açmak ve hizmet etmek bizlere onur vermektedir” dedi. Başbakanlık basın ve halkla ilişkiler müşaviri ve Türkiye beyaz ay derneği vekili Kenan önalan ise yaptığı konuşmasında her alanda yapılan çalışmaların engelliler açısından da büyük başarılar sergilediğini ve her geçen gün daha güzel çalışmalara imza atıldığını ifade etti. Yönetim kurulu adına konuşan Hacı Bayram Zengin ise karanlığa küfretmek yerine bir mum yakmak istediklerini bu sebeple Türkiye beyaz ay derneği Malatya şubesinin ilimizde de hizmet etmesi için çalışmak istediklerini söyledi.

Çakır ise yaptığı konuşmasında; “Engellilerimiz için engelsiz bir Malatya oluşturmak için gayret edeceğiz. Her kentlinin en temel hakkı olan, kentteki tüm sosyal aktivite ve olanaklara, yaş, ırk, bedensel ve zihinsel kabiliyetlerine bakılmaksızın, kendi özgür iradeleriyle erişebilme hakkını sağlamak için hep birlikte çalışacağız” dedi

Dün akşam, Ak Parti belediye başkan adayı Ahmet Çakır, beraberinde il başkan yardımcısı Hacı Bayram Yılmaz ve parti il yönetimi, belediye başkan aday adaylarının katılımıyla aslanbey mahallesinde toplantılarına devam etti.

İl başkan yardımcısı Hacı Bayram Yılmaz yaptığı konuşmasında; “Bizim mücadelemiz kalkınma mücadelesidir, bu mücadele çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkma mücadelesidir, bu mücadele yeniden güçlü, yeniden büyük, yeniden saygın bir Türkiye inşa etme mücadelesidir” dedi

Çakır, yaptığı konuşmasında;'Türkiye, akıntıya kapılan, rüzgâra göre yol alan bir ülke değil, akıntıya yön veren, rüzgâra rota çizen, gerektiğinde fırtınalar dahi estiren bir ülkedir. Türkiye'yi dünyanın en güçlü ülkeleri arasına Malatya’mızı ülkemizde en iyiler arasında sokmaktan başka seçeneğimiz yok. Ekonomimizi büyütmekten, güçlendirmekten başka seçeneğimiz yok. İşte biz, bu ruhla, bu coşkuyla, bu heyecanla yolumuza devam ediyoruz. AK Parti olarak, bütün teşkilatımızla, bütün vatandaşlarımızla, bütün yol arkadaşlarımızla birlikte azim ve kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Popülizme asla tevessül etmedik, gerilim siyaseti, çamur siyaseti bizim tarzımız olmadı. Bu seçim sürecinde de aynı olgunlukla, aynı siyasi nezaket içinde yolumuza devam edeceğiz. Yaptıklarımızı, eserlerimizi, hizmetlerimizi anlatacak, projelerimizle planlarımızla konuşacağız” dedi.

Bugün Ak Parti belediye başkan adayı Ahmet Çakır, beraberinde il başkan yardımcısı Hacı Bayram Yılmaz ve parti il yönetimi, belediye başkan aday adaylarının katılımıyla sabah kahvaltısında mahrukatçılar sitesinde esnaflarla bir araya geldi. Esnafların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Çakır, seçilmeleri taktirde sorun ve sıkıntıları giderilmesi için çalışacaklarını ifade ederek destek istedi.

Enkazcılar ve hurdacılar ise ilgisizlikten şikayet ederek, yollarının bozuk olduğunu hizmet gitmediğini vurguladılar. Saman pazarı esnafları ise Pazar dışından alım satım yapıldığını bunun önlenmesi için gerekli çalışmaların yapılmasını istediler. Ayrıca ulaşım konuşunda sıkıntı yaşadıklarını ifade eden esnaflar siyasilerin seçim sürecinde kendilerini hatırladıklarını söyleyerek, sürekli hatırlanmak istediklerini belediye başkanı seçildikleri taktirde sık sık ziyaretlerine beklediklerini ifade ettiler.

Daha sonra belediye başkan aday adayı mimar Yaşar Köksal’ı ziyaret eden Çakır, aday adaylık süresi içerisinde gösterilen olgun ve demokrat sürecin arkasından tüm aday adaylarını ziyaret ettiklerini tecrübe ve birikimlerinden faydalanmak istediklerini söyledi. Ortak akla önem veriyoruz, bu nedenle özelde aday adaylarımız genelde herkes Malatya için, kim ne katkıda bulunacaksa seçildiğimiz taktirde onlardan faydalanacağız dedi.

Yaşar Köksal ise; “Malatya için ön palana çıkardığımız Trafik sorunu olmayan bir Malatya, çok merkezli bir Malatya ve marka şehir Malatya sloganlarımız olmuştu bu kapsamda üzerimize düşen bir görev olursa Ahmet beye seve seve yardımcı olurum” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız