SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çamur Temizliği

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:28:00
Çamur Temizliği
A- A+ PAYLAŞ

Vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan cadde ve sokaklarda, yağışlar ve ağaç budama dolayısıyla oluşan çamur ile diğer atıklar yıkanarak temizleniyor. 

Malatya Belediyesi ekipleri tarafından cadde ve sokakların yıkanması çalışmaları, merkezdeki cadde ve sokaklarda sürdürülüyor. Hava şartlarının elvermesiyle gece saatlerinde de gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında çok sayıda cadde ve sokak, yıkanarak pırıl pırıl hale getirildi.

Malatya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü kontrolünde yapılan temizlik çalışmalarına Esenlik Şirketi ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri de iştirak ediyor.

Çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Malatya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Şaban Aşıcı, havaların iyi olmasından faydalanarak, kar yağışı ve ağaç budamalarının ardından oluşan çamur ve atıkları temizlediklerini söyledi.

Hava şartları müsait oldukça temizlik çalışmalarının süreceğini belirten Aşıcı, “Karın erimesiyle birlikte oluşan çamur ve diğer atıkları temizliyoruz. Yıkama çalışmalarını ana arterlerden çevreye doğru yaygınlaştırıyoruz. Şu an Tevfik Temelli Caddesi’nde çalışmalarımız devam ediyor. Gece saatlerinde de ısı sıfırın altına düşmedikçe caddelerdeki yıkama çalışmalarımız sürecek” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız