SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çamurdan Kurtaracağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:36:48
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’nın Darende İlçe Belediyesi, Malatya Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak ilçedeki asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. 

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, asfaltlama yapılan alanlardaki çalışmaları yerinde inceledi. Yolları asfaltlanan vatandaşlarla sohbet eden Eser, “İmkanlar ölçüsünde alt yapısı tamamlanan yollarımızı sıcak asfalt ile kaplayarak vatandaşlarımızın ulaşımını daha konforlu hale getireceğiz” dedi.

Göreve geldikten sonra yaptıkları çalışma planı ile asfalt kaplanacak alanları belirlediklerini söyleyen Eser, “Büyükşehir Belediyemizle koordineli bir şekilde hizmetlerimizi yürütüyoruz. Alt yapısı tamamlanmış alanlar başta olmak üzere yollarımızı sıcak asfalt ile kaplamayı sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın ayağını yazın toz, kışın çamurdan kurtaracağız. Daha önceden yapılan asfaltlamaya ilave olarak ilçemizin genelindeki yollarımızı yeniden düzenleyerek daha konforlu hale getireceğiz” diye konuştu.

Eser, “Kış gelmeden Sungur, Heyiketeği, Zaviye ve Hacıderviş mahallelerimizdeki asfaltlamayı tamamlamayı hedefliyoruz. Ayrıca daha önceden köy iken mahalleye dönüşen yerleşim alanlarımızdan yolları bozuk olanlarda da onarım ve kaplama çalışmaları yapıldı. Göreve başladıktan sonra ilçe genelinde 20 kilometre yolumuzu sıcak asfalt ile kapladık. İnşallah bu rakamı her geçen gün daha da artırarak hizmetlerimize yenilerini ekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Sokaklarındaki çalışmadan büyük memnuniyet duyduklarını belirten Sinan Sunguroğlu, belediyenin hizmetlerini ayrım yapmaksızın ulaştırmaya çalıştığını kaydetti. Sunguroğlu, “Mahallemizdeki bazı yollar asfalt ile kaplanmıştı, bugün sokağımızı da sıcak asfalt ile düzenlediler. Ömürlük bir çalışma oldu” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız