SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çamurdan Kurtuldular"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:41:38
A- A+ PAYLAŞ

 Darende'de oto tamircileri, Malatya Büyükşehir ve Darende belediyelerinin ortaklaşa çalışması sonucu çamurlu sokaklardan kurtuldu. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Darende Belediyesi tarafından ortaklaşa bir çalışma ile oto tamircilerinin bulunduğu sokakta sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi. Asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Darende Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Doğan, sanayicilerimizin uzun yıllar çözülemeyen sorunlarını tek tek çözdükleri için mutlu olduklarını söyledi. Oto tamirci esnafının daha rahat ve huzurlu bir ortamda çalışmalarını sağlamak amacıyla yolların sıcak asfalt ile kaplandığını belirten Doğan, “Daha önce belediye olarak kendilerine söz vermiştik. Bugün Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bu hizmetleri gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız tüm çalışmalar hemşehrilerimizin daha güzel ve rahat bir ortamda hizmet vermeleri içindir. Oto tamirci esnaflarımız için hem de buraya gelen müşteriler için hizmeti güzelleştirdik. Özellikle kış aylarında, tamirci esnafımızın temiz ve düzgün bir ortamda hizmet sunacak olmalarından dolayı ayrıca mutluyuz” diye konuştu. Oto tamirci esnaflarından Bülent Durukan ise özellikle kış aylarında büyük sıkıntı yaşadıklarını ifade etti. Durukan, “Yıllardır sanayiciler olarak unutulmuştuk. Belediye Başkanımız seçimi kazandığı günden beri birçok defa bizimle toplantı yaptı ve sorunlarımızı dinledi. Bu bile bizler için çok önemliydi, en azından önemsendiğimizi anladık. Bugün de başkanımızın destekleriyle yollarımız yapılıyor. Bir kış ayına daha çamurla girmediğimiz için çok mutluyuz” şeklinde konuştu.

Sungur Mahalle Muhtarı Murat Fırat, Sungur Mahallesi’ne bağlı oto tamircilerin bulunduğu yerde çalışmaları inceleyerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser’e teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız