SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çamurlu'da Yol Çalışması

0
Güncellendi - 2018-01-24 02:30:09
Çamurlu'da Yol Çalışması
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi ilçesine bağlı Çamurlu Mahallesi’nde yapılan imar yolu ve servis yolu açma çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Gürkan, “Fen İşleri ekibimiz, sahanın her yerinde, görevlerini en iyi şekilde yapmaya gayret ediyor” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Kırçuval ve Fen İşleri Müdürü Fuat Gözeneli ile birlikte Battalgazi ilçesine bağlı Çamurlu Mahallesi’nde yapılan imar yolu ve servis yolu açma çalışmalarını yerinde inceleyerek, bilgiler aldı. Burada açıklamada bulunan Başkan Gürkan, imar yolu ve servis yolu açma çalışmaları hakkında bilgiler vererek, “Battalgazi Belediyesi Fen İşleri ekibimiz, Malatya’nın her yerinde, sahanın her noktasında görev anlayışı içerisinde görevlerini en iyi şekilde yapmaya gayret ediyorlar. Şu anda Araştırma Hastanesi karşısındaki servis yolu, stadyuma bağlı olacak ve aynı zamanda çevre yoluna paralel bir servis yolu olma hasabiyle, buranın da stadyuma bağlantısı ve diğer Bulgurlu yoluna bağlanma noktasında arkadaşlarımız gerekli çalışmaları yapmaktadırlar. Geçtiğimiz günlerde 30 metre genişliğindeki Çamurlu yolunun çalışmaları yapıldı, bitirildi. Hemen akabinde yine bu bölge içerisinde Pınarbaşı Yıkılhan ile ilgili ayrı bir giriş yolu ve diğer taraftan da yeni yol diye tabir ettiğimiz Pınarbaşı göletine bağlanacak yolun çalışmaları bitirildi. Netice itibariyle Fen İşlerimiz durmak yok yola devam anlayışı içerisinde gayret ve çaba göstermekteler. Ben arkadaşlarımızın çalışmalarını kutluyorum. Bu yolunda Malatyamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız