SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çamurlu'da Yol Yapımı

0
Güncellendi - 2018-01-08 22:28:44
Çamurlu'da Yol Yapımı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından Çamurlu Mahallesi’nde imar yolu açma çalışmaları devam ediyor. Çamurlu Mahallesi sakinleri yol genişliğinin 3 metreden 20 metreye çıkarılmasından dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etti.

Battalgazi Belediyesi, yeni yılda da imar yolu açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Battalgazi ilçesine bağlı Çamurlu Mahallesi’nde imar yolu açma çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor. Yol genişliği 3 metreden 20 metreye çıkarılan Çamurlu Mahallesi Gültekin Sokağın yolları, yapılan dolgularla birlikte virajlardan da kurtarıldı. Mahalle sakinlerinden Ali Çamur, yapılan hizmetten dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Yeni yol çalışmasını oldukça olumlu karşılıyorum. Yeni yapılan her şey güzeldir. Gerek mahallemiz, gerekse Malatya’mız açısından çok güzel çalışma. Şu an burada yaklaşık 40 hane var. Ancak merkeze yakın olduğundan dolayı nüfusumuz günden güne artıyor. Önce burada yol yoktu. Aşağıda bir yolumuz vardı. O da eski köy yoluydu. İmara girdikten sonra mahallemizin bu yol çalışmasıyla çehresi değişiyor” dedi.

“Oldukça sıkıntılı bir yoldu”

Çamurlu Mahallesi sakinlerinden Ekrem Karakuş ise, “Eski yolumuz virajlıydı, aynı zamanda çok dardı. İki araç yan yana geçemiyordu. Oldukça sıkıntılı bir yoldu. Şu anki yol çalışmaları çok güzel. Battalgazi Belediyesi’nin çalışmalarından memnunuz. Böyle bir yol açtığı için Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a çok teşekkür ediyoruz. Genel olarak belediyemizin çalışmalarından memnunuz. Battalgazi Belediyemizi diğer mevcut ilçe belediyeleri ile kıyasladığımızda Battalgazi Belediyemizi çok önde görüyoruz. Ayrıca imar yollarının açılmasından dolayı ayrıca memnunuz. Battalgazi Belediye Başkanımız ve belediye personellerine çok teşekkür ediyoruz. Yaklaşık bir aydır yol açılması için çalışılıyor. Yeni yol için oldukça fazla dolgu gerekiyor. Dere yolları çoktu. Halkımız genelde memnun. Öteden beri böyle bir beklentimiz vardı. Bir an önce bu imar yollarının açılmasını istiyorduk. Kısmet bu zamanaymış. Yöre halkı olarak yapılan çalışmalardan memnunuz ve bu güzel çalışmaların devamını diliyoruz. Aynı zamanda Belediye Başkanımıza da başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Mehmet Karakuş isimli mahalle sakini de, “Belediyemizin bu yol açma çalışmasından dolayı çok teşekkür ederiz. Yollarımız açılıyor. Bu güzel bir şey. Çalışmalardan dolayı memnuniyet duyuyoruz. Battalgazi Belediyemize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız