SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Can Bonomo Malatya'da

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:17:50
Can Bonomo Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ
 
Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Can Bonomo, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında konser için geldiği Malatya'da, Emniyet Müdürü Mustafa Aygün'ü ziyaret etti. 
     
Can Bonomo'yu makamında ağırlayan Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, şarkıcının konser için Malatya'yı tercih etmesinden son derece mutlu olduklarını dile getirdi. 
     
Malatya'da ''vatandaşların sabırsızlıkla Can Bonomo'yu beklediklerini'' ifade eden Aygün, ''Malatya halkı böyle bir organizasyon için çok mutlu. Özellikle üniversite camiası çok mutlu ve heyecanla Can Bonomo'yu bekliyor. Ben Malatya'yı tercih ettikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum'' dedi. 
     
Sanatçı Bonomo ise Malatya'ya ilk kez geldiğini belirterek, ''konserinin de Malatya'daki hava kadar güzel geçmesini umduğunu'' söyledi. Aygün ve Bonomo, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. 
 
Bonomo, Salı akşamı saat 19.00'de AVM yanındaki alanda bir halk konseri verecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız