SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Can Kaybı Yok

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da farklı yerlerde çıkan yangınlar maddi zarara neden oldu.

Yıldıztepe Mahallesi'nde M.E.Y'ye (31) ait evin çatı kısmında yangın çıktı. Yangının A.Ç (38) isimli şahsın evinin çatı kısmına da sıçradığı, itfaiye ekiplerinin yangını kısa sürede söndürdüğü bildirildi. Her iki şahsın birbirinden şikayetçi olmadığı ancak iki evin çatılarında maddi zarar oluştuğu belirtildi.

Soba bacasının devrilmesi sonucu Çilesiz Samanlı Mahallesi'nde G.Ö'ye (32) ait evin çatısında da yangın çıktı. Yangını itfaiye ekipleri söndürdü.

Zaviye Mahallesi'nde polise başvuran N.Y (55) isimli şahıs, A.S.B isimli şahsa ait iki katlı metruk evin yanında yanmış lastiklerin olduğunu bildirdi. Ev sahibi A.S.B'nin eşiyle birlikte yurt dışında olduğu ve evde kimsenin oturmadığı ifade edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız