SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Can Suyu Olur'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, esnafa sıfır faizli kredinin "cansuyu" olmasını dilerken, ayrıca Malatya'ya spor tesisleri için 240 bin YTL'lik ek ödenek sağlandığını bildirdi.

"CAN SUYU OLSUN.."
Milletvekili Ölmeztoprak, sıfır faizli kredi ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Sanayi ve Ticaret Bakanlığımıza bağlı KOSGEB aracılığı ile Esnaf ve Sanatkarlarımıza Can suyu erebilmek için sıfır faizli kredi desteği proğramı 18 ay vadeli olup, işletme başına 25.Bin YTL’ye kadar krediyi kapsamaktadır. İmalatçı Esnaf ve Sanatkarlarımız bu destek programından yararlanabilecektir.

İlk altı ayı ödemesiz bu destek ile 125 milyon YTL lik bir kredi hacmi yaratılacaktır. Uygulamaya konulan programda ayrılan kaynağın % 25 i Güneydoğu ve Doğu Anadolu % 25 i diğer kalkınmada öncelikli yöreler % 50 si de normal ve gelişmiş yörelerdeki imalatçı Esnaf ve sanatkârlarımıza ayrılmıştır.

Ayrıca uygulamaya konulan bu programda kadın imalatçı esnaf ve sanatkârlarımıza kredi limiti 30.000 YTL olarak belirlenmiştir.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığımızın temel hedefi esnaf ve sanatkârlarımızın sorunlarını çözmek, Türkiye Ekonomisinin Sürdürülebilir büyümü sürecinin devam ettirilmesini sağlamaktır. Bu kredi destek programının esnaf ve sanatkarlarımıza can suyu olmasını umuyorum."

ÖDENEK AKTARIMI..
Ölmeztoprak, ayrıca spor tesisleri için de ödenek aktarımı yapıldığını belirterek, "Gençlik ve Spor Genel müdürlüğümüz 2008 yılı Mali Yatırım Bütçesinden, Mali İdareler, Spor tesisleri projesi kapsamında bu spor tesislerini kendi imkanları ile yapmak isteyen yerel yönetimlere ilimiz İl Özel İdaresine Kapalı spor tesisi, kapalı Çelik taşıyıcılı halı saha ve soyunma odaları yapımı için 240.000 YTL ödenek aktarımı yapılmıştır."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız