SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Can Suyu Ver Hayata Kazandır'

0
Güncellendi - 2018-02-22 20:24:31
'Can Suyu Ver Hayata Kazandır'
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından Sosyal Destek Programı kapsamında açılacak olan kursların başvuruları başladı. ‘Cansuyu Ver Hayata Kazandır’ projesi kapsamında 8 adet ücretsiz meslek edindirme kursu açılacak.

Battalgazi Belediyesi tarafından nitelikli elaman yetersizliği dikkate alınarak, hem vatandaşlara meslek edindirmek, hem de bazı sektörlerin nitelikli eleman ihtiyacının karşılanması amacıyla Sosyal Destek Programı kapsamında ‘Cansuyu Ver Hayata Kazandır’ projesi hazırlanarak, 8 adet ücretsiz meslek edindirme kursu açılacak. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın büyük önem verdiği meslek edindirme kursları için başvurular başladı.

Konu ile ilgili olarak Battalgazi Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Belediyemiz tarafından vatandaşlarımıza meslek edindirme ve nitelikli elaman ihtiyacının karşılanması konusunda Sosyal Destek Programı kapsamında ‘Cansuyu Ver Hayata Kazandır’ projesi hazırlanmıştır. Hazırlanan bu proje kapsamında Bilgisayarlı Çizim/Tasarım Kursu, Kuaför-Epilasyon-Cilt Bakımı Kursu, Bilgisayar İşletmenliği Kursu, Çağrı Merkezi Operatörlüğü Kursu, Fidan Yetiştiriciliği Kursu, Turizm Rehberliği Kursu, Cam-Seramik Hediyelik Eşya Kursu ve Bakırcılık Kursu olmak üzere toplam 8 adet meslek edindirme kursu açılacaktır. Yıl içerisinde devam edecek olan kursların ilk etap başvuruları 15 Mart 2018 tarihinde sona erecektir” denilerek, meslek edindirme kursuna katılmak isteyen vatandaşların biran önce Battalgazi Belediyesi’ne başvuruda bulunmaları istendi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız