SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Can ve Mal Güvenliği Yok!

A- A+ PAYLAŞ

Alt geçit çalışmalarının yeniden başladığı Çevreyolu’nda gereken önlemlerin alınamaması yüzünden trafik kazalarının arttığı, yine bir başka “kara nokta” olarak Beylerderesi’nin sürücüler için tehlikeli bir bölgeye dönüştüğü gözleniyor.

ÖNLEM YETERSİZ, KAZALAR ARTTI..
Çevreyolu’nun Milli Egemenlik alt ve Adliye kavşakları arasını kapsayan alt geçit inşaatına yeniden başlanmasının yanı sıra Çöşnük’e doğru olan yolun bir yönünün de asfaltlama çalışmaları nedeniyle tamamen kapatılıp, tek yönden çift taraflı trafik işletilmesiyle birlikte kazalarda artış gözlendi.

Işıklı sinyalizasyon sistemlerinin devre dışı kalması, buna karşılık levhalarla yapılan işaretlemelerin yetersizliği ve etkisizliğinin yanı sıra, alt geçit çalışması yapılan bölgenin trafiğin işlediği yollardan tecrit edilmesi amacıyla yapılan metal perdeler, özellikle kavşaklarda yol kontrolunu ve trafik güvenliğini ortadan kaldırdı.

Özellikle gece saatlerinde, Adliye kavşağı civarındaki konaklama tesislerinin müşterilerinin de araçlarını zaten çalışmalar nedeniyle daralan yollara parketmeleri bu bölgelerde can ve mal güvenliğini tehdit etmeye başladı.

Geçtiğimiz hafta iki vatandaşın öldüğü kazaların meydana geldiği Çevreyolu’nun Çöşnük kavşağında önceki gece yarısı 23..115 plakalı özel bir otomobilin, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çıkması sonucu meydana gelen kazada 30 yaşındaki sürücü A.Ç.’nin yanı sıra otoda bulunan 27 yaşındaki S.Y., 24 yaşındaki S.G., 22 yaşındaki Z.G. ve 28 yaşındaki S.A. yaralandılar. Yaralananların tamamının Elazığ doğumlu oldukları bildirildi. (Fotoğraflar bu kazadan)

BİR DE BEYLERDERESİ..
Beylerderesi’nde de trafik kazalarında bir artış gözlenmeye başlandı. Köprü civarındaki keskin viraj civarında yoğunlaşan kazalar can ve mal kayıplarına neden oluyor. Bu bölgede son kaza 38 yaşındaki M.Ş., 31 yaşındaki A.V.B. ve 45 yaşındaki O.Y. yönetimlerinde bulunan 3 aracın karıştığı zincirleme kazaydı. Bu kazada araçlarda bulunan 47 yaşındaki M.Ç., 36 yaşındaki H.A.T., ve 28 yaşındaki H.T. yaralandılar.

Beylerderesi’nde de trafik güvenliğini sağlamaya yönelik önlem alınması isteniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız