SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çanakkale Gezisi İçin Yarışıyorlar

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:32:33
Çanakkale Gezisi İçin Yarışıyorlar
A- A+ PAYLAŞ

Hacı Hasan Kovuk Mesleki Eğitim Merkezi'nde eğitim gören öğrenciler, Çanakkale gezisine katılabilmek amacıyla sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerde yarışıyor.

Her yıl geleneksel olarak öğrencileri Çanakkale gezisine götüren Hacı Hasan Kovuk Mesleki Eğitim Merkezi, öğrencilerin sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerde bulunmaları amacıyla birbirinden farklı etkinlikler düzenliyor. Merkez'de eğitim gören öğrencilerin sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunmaları amacıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında başarılı olan öğrenciler Nisan ayı sonunda Çanakkale gezisine katılacak.

Hacı Hasan Kovuk Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Derviş Yoldaş, Çanakkale gezisi için turnuva düzenlediklerini ifade ederek, “Hacı Hasan Kovuk Mesleki Eğitim Merkezi olarak, çıraklarımızın sportif ve kültürel faaliyetlerde bulunmaları için voleybol ve masa tenisi turnuvası düzenledik. Çocuklarımızın sanayideki çalışmalarının yanı sıra kültürel ve sosyal faaliyetlerde de bulunmalarını istiyoruz. Masa Tenisi'nde birinci olan öğrencimiz ile voleybol turnuvasında birinci olan takımdaki öğrencilerimiz Çanakkale gezisine katılacaklar. Bu anlamda öğrencilerimiz hem sosyal ve kültürel faaliyetlere katılacaklar hem de milli ve manevi değeri yüksek olan Çanakkale gezisine katılacaklar. Öğrencilerimizin masrafları okul aile birliğimiz ve esnaflarımız tarafından karşılanacak” dedi.

Yoldaş, sportif etkinliklerin yanı sıra sosyal etkinliklerde de bulunduklarını dile getirerek, "Kutlu Doğum Haftası nedeniyle de, 'Peygamber Efendimizin Hayatı ve Ehlibeyt Sevgisi' ile ilgili sınav yapıyoruz. Bu sınavda dereceye giren ilk 10 öğrencimizi Çanakkale gezisi ile ödüllendireceğiz. Geçen yıl 40 öğrencimizi Çanakkale gezisine göndermiştik. Bu yılda sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde başarılı olan öğrencilerimizi Çanakkale'ye götüreceğiz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız