SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çanakkale Gezisinden Döndüler

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:13:55
Çanakkale Gezisinden Döndüler
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Meclis üyeleri, Çanakkale gezisinden döndü. Çanakkale Zaferi’nin 100. yıldönümü dolayısıyla Çanakkale’ye giden Battalgazi Belediye Meclis üyeleri, burada Çanakkale Şehitliği’ni gezip, şehitler için dua ettiler.

Çanakkale Zaferi’nin 100. yıldönümü dolayısıyla Çanakkale’ye giden Battalgazi Belediye Meclis üyeleri, kahramanlık destanının yazıldığı Çanakkale’de iki gün kaldı. Çanakkale gezisinden dönen Battalgazi Belediye Meclis üyeleri, “Çanakkale, milli ve manevi duyguların bir arada yaşandığı farklı bir yer. Bu topraklar üzerinde yaşayan herkesin görmesi gereken bir yer Çanakkale. Çanakkale Zaferi’nin 100. yıldönümü dolayısıyla yaptığımız bu gezi, milli ve manevi duygularımızın tazelenmesi, Çanakkale ruhunun pekişmesi bakımında önemli bir gezi olmuştur. Özellikle gençlerimizin Çanakkale’yi görmeleri, şehitlerimizin bu toprakları vatan yapmak için vermiş oldukları mücadelenin izlerini görmeleri adına önemli olacaktır” ifadelerini kullanarak, gezinin düzenlenmesinden dolayı başta Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız