SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çanakkale Hatırası

A- A+ PAYLAŞ

Önce Vatan Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yöneticileri Vali Halil İbrahim Daşöz’ü makamında ziyaret ederek bir süre önce Çanakkale’ye gerçekleştirilen gezi dolayısıyla yapılan destek nedeniyle teşekkür ettiler. Dernek yöneticileri Çanakkale’den hatıra olarak getirdikleri ‘Çanakkale Şehitler Anıtı’ maketini hediye ettiler.

Malatya Valiliği, 2. Ordu Komutanlığı ve Malatya Belediye Başkanlığının katkılarıyla Önce Vatan Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yönetici ve üyeleri Çanakkale’ye
geziye gönderilmişlerdi.

Gezi sonrasında Malatya’ya dönen dernek yöneticileri 2. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız’ı makamında ziyaret ederek teşekkürlerini iletirken, dünde Vali Halil İbrahim Daşöz ’ü makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler. Dernek Başkanı Ahmet Keskinkılıç ile yöneticiler ve bazı üyeler Vali Daşöz’e, böylesine bir geziyi düzenleme ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Ziyaret sırasında dernek yöneticileri tarafından Vali Daşöz’e ‘Çanakkale Şehitler Anıtı’ maketi hediye edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız