SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çanakkale Müzesi Malatya'da

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:42:46
Çanakkale Müzesi Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da açılan Çanakkale Şehitlik Gezici Müzesi ilgi görüyor. 

Malatya Belediyesi eski meydanında konuşlanan Çanakkale Şehitlik Gezici Müzesi hakkında bilgi veren Gaziler Vakıfı 1915 Çanakkale Mehitlik Gezici Müzesi Sorumlusu Engin Korkmaz, “Genel merkezi Ankara'da bulunan T.C. Gaziler Vakfı 1915 Çanakkale Şehitlik Gezici Müzesinde Çanakkale Destanının anlatıldığı savaş döneminden kalan gerçek eserler ve görsel objelerden oluşturulan Müzemizi tüm yurt çapındaki şehir meydanlarında sergilemek üzere hazırladık 18 Mart 2012 yılından bu yana yaklaşık olarak 29 il 289 ilçe de yaklaşık 11 milyon kişiye hitap ettik ve müzemizi sergiledik. İmkanları olmayıp da mukaddes şehitlerimizi ve bir zamanlar çetin mücadeleler verilmiş milletimiz için kutsal olan bu toprakları ziyaret edemeyen tüm halkımıza bir nebze de olsa onların kokusunu sizlerin desteği ile getiriyoruz” ifadelerini kullandı..

“Amacımız Çanakkale ruhunu yaşatmak üzere hazırlanan bir sosyal sorumluluk projesidir ve hazırlamış olduğumuz bu sosyal sorumluluk projesini sizlerin desteği ile halkımızın hizmetine ücretsiz olarak sunuyoruz. Bu konuda tüm belediyelerimiz mülki idare kurumlanınız ve halkımız bizlerden desteğini esirgemiyor” diyen Korkmaz, “Şehirlerinde bizleri misafir eden şükranlarımızı sunuyoruz emeği geçen herkese binlerce teşekkür bizlerde üzerimize düşen bu hazırlamış olduğumuz sosyal sorumluluk projesini ve Çanakkale’deki geçmişimizi anlatmaya canı gönülden hazırız”şeklinde konuştu.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız