SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çanakkale Şehitleri Sergisi

0
Güncellendi - 2017-03-18 00:35:42
Çanakkale Şehitleri Sergisi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesi Kurucu Başkanı Bayram Akdemir ve Malatyapark AVM tarafından Malatya'da Çanakkale Şehitleri konulu bir fotoğraf sergisi açıldı.

Malatyapark AVM deki açılan sergiye Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya girişim Grubu Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Mehmet Kavuk, Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Bayram Akdemi ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Serginin açılış konuşmasını yapan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesi Kurucu Başkanı Bayram Akdemir, Bu serginin açılmasına vesile olan Malatya Park yönetim kuruluna teşekkür ederek ,” Çanakkale'de savaş esnasında metrekareye 6 bin kurşun düşmesine rağmen atalarımızın bizlerin bağımsız ve özgür yaşayalım diye canlan pahasına topraklarımızı vatan yapan, milli birlik ve bütünlüğümüz korunması için canlarını veren tüm şehitlerimize ve ebediyete intikal eden gazilerimize rahmet diler, sağ olan gazilerimize sağlıklı günler dilerim. Çanakkale geçilmez demişlerdi atalarımız İman varsa imkan da vardır demişlerdi Çanakkale'de. Atalarımız Türk milletinin yeniden diriliş yeri demişlerdi Çanakkale’ye... Bu gün bizlerde tarihe şahitlik eden fotoğraflarla açılışını yaptığımız, burada sergilediğimiz fotoğraflarla Çanakkale Savaşlarında atalarımızın o zamanki imkansızlıklara rağmen savaştığımız ülkelere karşı nasıl mücadele verdiklerini, Çanakkale’de nasıl insanlık dersi verdiklerini 15-16 yaşlarında tüyü bitmemiş gençlerin okullarını bırakarak bu ülke için savaşmalarını bu sergiyle halkımıza sunmaya çalışacağım" diye konuştu. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise sergide emeği geçenlere teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından açılışı gerçekleşen sergide, protokol üyeleri ve katılımcılar yer alan fotoğrafları bir süre gezerek inceledi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız