SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çanakkale Zaferi Sergisi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nin desteği ile Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesi tarafından Çanakkale Zaferi Fotoğraf Sergisi açıldı.

Sabancı Kültür Merkezi'nde açılan sergiye Vali Ulvi Saran, 2. Ordu İdari Kurmay Başkanı Kurmay Albay Necdet Tuna, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Bayram Akdemir ile birlikte kalabalık bir topluluk katıldı.

Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Bayram Akdemir, Çanakkale Zaferi'nin 85. yıl dönümü ve 18 Mart Şehitler Haftası nedeniyle Çanakkale Fotoğraf Sergisi açıldığını belirterek, "Üzerinde yaşadığımız bu toprak için, canını korkusuzca hiçe sayarak, her yaşta cennete koşar gibi, Çanakkale'ye koşan, vatan için canını vermekten çekinmeyen şehitlerimiz ve gazilerimiz kazanılması mümkün olmayan Çanakkale Savaşı'ndan zaferle çıkmasını başarmışlardır" dedi.

Vali Ulvi Saran ise, "Dünyanın gördüğü en büyük savaşlardan birisi olan, aynı zamanda Türkiye'nin askeri ve siyasi tarihinde önemli bir dönüm noktasını teşkil eden Çanakkale Zaferi'ni anma programı çerçevesinde İl Özel İdaresi'nin desteği ile Muharip Gaziler Derneği tarafından düzenlenen resim sergisini açmak için burada bulunuyoruz. Tarih kan ve gözyaşı ile yoğrulur. Vatanı kendilerinden emanet aldığımız dedelerimiz, 100 binlerce şehit vererek, Çanakkale Destanının yazmışlardır. Bu destanın gençlerimiz
tarafından büyük bir saygı ile bilinmesi gerekir" dedi.
Serginin açılışını yapan protokol üyeleri toplu halde sergide yer alan fotoğrafları incelediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız