SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çanakkale'ye Bisikletle Gidecekler

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:08:22
Çanakkale'ye Bisikletle Gidecekler
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya İnönü Üniversitesi (İÜ) Bisiklet Topluluğu Türkiye’de bir ilki gerçekleştirecek. 18 Mart Çanakkale Şehitlere Saygı etkinlikleri kapsamında Malatya'dan Çanakkale'ye toplam bin 444 kilometre pedal çevirecekler. Kuruluşunun henüz 2’nci yılında olmasına rağmen İnönü Üniversitesi Bisiklet Topluluğu üyeleri zor bir işe daha imza atıyor.

İÜ Bisiklet Topluluğu üyesi Altı Demir, “Toplamda 6 kişilik bir ekiple 18 Mart günü İnönü Üniversitesi Rektörlüğü önünden Çanakkale’ye doğru yola çıkıyoruz. Bu 6 kişilik ekip aziz şehitlerimize olan vefasını tam bin 444 kilometre pedal çevirerek ecdadımızın ruhlarını yad edeceğiz. Çanakkale'yi Çanakkale yapan değerlere sahip olduğumuz sürece hiç bir güç vatanımızın bağımsızlığı konusundaki iradesini kıramayacaktır. Çanakkale tarihimizin en şerefli sayfalarından biri olduğu kadar dünya tarihinin de en dramatik savaşlarından biridir. Bu savaşlardan çıkaracağımız en büyük ders ise, bu vatanın ecdadımızdan bize kalmış bir miras değil, canları pahasına koruyup teslim ettikleri kutsal bir emanet olduğudur. . 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 99. yıldönümü vesilesiyle, başta 250 bin şehidimiz olmak üzere bu vatanı bize emanet eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız