SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Canavar'a 5 Kez 'Ağır' Müebbet!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da eşi ve 4 çocuğunu öldürdüğü belirtilen katil zanlısına "canavarca hisle adam öldürmek"ten 5 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

Malatya'nın Darende ilçesine bağlı Akova köyünde 25 Aralık 2006 tarihinde meydana gelen olayda, Cabbar Seven (33) adlı şahıs, çocukları Esmanur Seven (2), Pınar Seven (1) ile üvey çocukları Hasan Özdemir (6) ile Hasibe Özdemir'i (8) boğarak, eşi Fatma Seven'i (25) ise boğup bıçaklayarak öldürmüştü.

Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "çocuğu ve beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak kişiyi öldürme, yakın akrabayı öldürme" iddiasıyla "5 kişiyi canavarca hisle öldürmek"ten yargılanan ve hakkında Adli Tıp Kurumu'nca "akıllıdır" raporu verilen Cabbar Seven'e 5 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

Katil zanlısı Cebbar Seven, cinayet olayından önce 23 Kasım 2005 tarihinde Kuluncak ilçesine bağlı İlisuluk köyünde eşi Fatma Seven ile çocuklarını 2 gün rehin tutmuştu. İlçe Kaymakamı'nın devreye girmesi üzerine rehine olayına son veren Seven ile eşi Fatma'ya, Kaymakam'ın makam odasında resmi nikah kıyılmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız