SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Canavarın Cezasına Onay

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Yazıhan ilçesinde 2 çocuğun yakılarak öldürülmesi olayıyla ilgili davada İbrahim Şengün isimli şahsa verilen 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis ve 42 yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından onaylandı.

Malatya'nın Yazıhan ilçesinin Buzluk köyünde 24 Eylül 2005 tarihinde, 9 yaşındaki U.Ü ile 9 yaşındaki H.A isimli çocukları, elleri ve ayaklarını bağlayıp döverek tecavüz ettikten sonra yakarak öldürdüğü iddia edilen İbrahim Şengün'e (26), Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, "kasten canavarca hisle eziyet çektirerek bir suçu gizlemek için 2 çocuğu öldürmek, 2 çocuğa fiili livatada bulunmak" suçuyla yargılandığı davada verilen ceza, Yargıtay'da onaylandı.

İbrahim Şengün'e "cebir kullanarak cinsel istismar suçundan" toplam 42 yıl hapis cezası, "canavarca hisle ve eziyet çektirerek bir suçu gizlemek ve delillerini ortadan kaldırmak amacı ile kasten adam öldürmek suçundan" da 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

Öte yandan, olay yerinde elleri ve ayakları bağlanmış ve yakılmış şekilde bulunan U.Ü ile H.A'nın otopsi raporlarında, çocukların kafa travmasına bağlı beyin kanaması ve yanma sonucu öldüğü, fiili livataya uğramış olduklarının tespit edildiği kaydedilmişti

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız