SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Canbay Seçim Bürosu Açtı

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:09:06
Canbay Seçim Bürosu Açtı
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Battalgazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Canbay, 30 Mart'ta sandıklardan Milli Görüş belediyeciliğinin çıkacağını söyledi. 

Canbay, İnönü Stadı'nın karşısında seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Seçim bürosu açılışında konuşan SP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Canbay, iyi bir kadroyla yola çıktıklarını belirterek, "Biz üzerimize düşeni yaptık. İyi bir kadroyla karşınıza çıktık. İşi belediyecilik olan ve bu işi bilen 3 tane adayla karşınızdayız. Şimdi sıra halkımızda. İnşallah 30 Mart sabahı herkes sandık başına koşacak ve sandıklardan Milli Görüş çıkacak" dedi.

SP Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, 30 Mart'ta Malatya'nın önemli bir seçime gideceğini ifade ederek, milletin doğru tercih yapması gerektiğini vurguladı.

SP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay, 30 Mart'ın Milli Görüşün belediyecilik bayramı olacağını kaydetti. 

SP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Ahmet Münir Erkal, büyükşehir olan Malatya'nın geleceğini sağlam temeller üzerine inşa edeceklerini belirterek, "Burada Malatyalıların iradesi var. Hizmeti hayata geçirme aşkı ve şevki var. gelsinler, görsünler. Kardeşlerimizin heyecanını görsünler. Gelsinler, hizmete ve memlekete sahip çıkmaya; ülkeyi ve Malatya'yı hayırlı istikamete götürme iradesini görsünler. Biz sağlam temeller üzerinde Allah'ın izniyle Malatya'yı ve Türkiye'yi inşa edeceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız