SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Caner Arıcı Kart Sınırında

0
Güncellendi - 2017-02-25 01:16:43
Caner Arıcı Kart Sınırında
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de Evkur Yeni Malatyaspor’un en formda oyuncularından olan sağ bek Caner Arıcı, kart sınırında bulunuyor.

Ofansif özelliği ve yaptığı asistlerle dikkatleri üzerine çeken başarılı sporcu, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında 2 asist yaparak, takımının 3 puanı alıp, liderliğini sürdürmesinde büyük bir pay sahibi olmuştu.

Oynadığı futbolla göz dolduran ve herkesin beğenisini kazanan tecrübeli futbolcu, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçındaki sarı kartla, üçüncü sarı kartını görmüş oldu. Pazar günü Altınordu ile son derece kritik bir mücadele oynayacak olan sarı kırmızılılarda, teknik direktör İrfan Buz, tecrübeli futbolcuyu kart konusunda daha dikkatli olması konusunda uyardı.

Caner Arıcı, ligin 9’ncu haftasında Elazığspor deplasmanında, ligin 16’ncı haftasında Boluspor deplasmanında, ligin 22’nci haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında sarı kart görmüştü.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Eray (7 yıl önce)
    Asist yapıyor çok doğru kafayı vuran ayite veya eren o kadar köşeye ustaca vurmassa caner nasıl asist sahibi olacak maç içerisinde toplasan 2 3 net orta yapıyor gerisi ya auta gidiyor ya taca gidiyor ya defans ilk adamda karşılıyor, birde Göztepe deki halil e bakın maç içerisinde 20 den fazla orta yapıyor 2 3 tanesi kötü gerisi adrese teslim halil bizde olsaydı amutu, eren dialiba ayite bunlar takımda gol rekoru kirarlardi caner kötü demiyorum ama şampiyonluğa oynayan takımlardan en vasat sağ bizimkisi eskişehir zaten milli takım düzeyinde
    0
    0
    Yanıtla
  • BEKİR SITKI (7 yıl önce)
    CANER İ ALIP MALATYAMIZA KAZANDIRAN YÖNETİCİ KARDEŞİME NE KADAR TŞK ETSEK AZDIR. ALLAH RAZI OLSUN.CANER TÜRKİYENIN EN İYİ SAĞBEKLERİNDEN BİRİDİR.EĞER ŞAMPİYON OLURSAK CANERİN BUNDA ÇOK KATKISI OLACAKTIR.ALLAH SAKATLIKLARDAN VE HAKEMLERİMİZİN ŞERLERİNDEN KORUSUN.
    0
    0
    Yanıtla