SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Caner Sarıyer'e Gitti

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:05:20
Caner Sarıyer'e Gitti
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un şampiyonluk kadrosunda yer alan orta saha oyuncusu Caner Ağca, Spor Toto 2.Lig ekiplerinden Sarıyer’e transfer oldu.

Geçen sezon Yeni Malatyaspor’da forma giyen Caner Ağca, Spor Toto 2.Lig ekiplerinden Sarıyer’e transfer oldu. Sarı kırmızılı forma ile 17 maç şans bulan, tecrübeli orta saha Şampiyonluk yolunda takım arkadaşlarını hiçbir zaman yalnız bırakmamasıyla taraftarların gönlünde taht kurmayı başarmıştı.Forma şansı bulduğu zamanki maçlarda takımın gücüne güç katan Ağca, gelecek sezonda Sarıyer takımının başarısı için ter dökecek. 

Caner Ağca, sarı kırmızılı forma ile 17 maçta ilk 11’de sahada yer aldı. Gol atma başarısı gösteremeyen Ağca, Yeni Malatyaspor’a PTT 1.Liginde başarı dilemeyi de unutmadı. Ayhan Akman’ın takımı Sarıyer’e transfer olan tecrübeli orta saha ‘Sarıyer’in başarısı için elinden geleni yapacağını’ söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız