SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cani de Oradaydı

A- A+ PAYLAŞ

26 yaşındaki Aygün Kıranşan'ın öğretmenin kaybolduktan 12 gün sonra cesedinin bulunmasıyla sonuçlanan feci olay, genç öğretmenin otobüs beklerken katiliyle karşı karşıya geldiği Aşağı Çarmuzu’daki belediye otobüs durağında başladı.

OTOBÜS BEKLERKEN..
Karadeniz Teknik Üniversitesi Giresun Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümünü 2007’de bitirdikten sonra Malatya’daki ailesinin yanına dönen Aygün Kıranşan, bir özel dershanede görev aldı.

Aygün öğretmenin, 15 Şubat Pazartesi akşamı, bir arkadaşına gitmek üzere Aşağı Çarmuzu’daki belediye otobüs durağında beklerken, katili olan 42 yaşındaki Recep İ.adlı temizlik işçisiyle karşı karşıya geldiği ve feci şekilde öldürülmesiyle sonuçlanan olayın, 19.00- 20.00 saatleri arasında bu durakta başladığı belirlendi.

Eve dönmeyince, ailesinin 16 Şubat Salı günü Beydağı Polis Merkezi’ne “kayıp” başvurusu yaptığı Aygün Kıranşan’ı, ağzını kapatarak, zorla yakındaki bir bahçeye götüren, sonra tecavüz etmek isteyen, ancak bunu başaramayan, boğazını sıkarak genç kızdan banka kartı şifresini öğrendikten sonra boğup öldüren katil zanlısı Recep İ., genç kızın polis tarafından izlenen hesabından 920 lira para çekerken, ATM’nin kamerasında görüntülenmesiyle yakalanmıştı.

4 çocuk babası olduğu belirlenen katil zanlısı, polisteki ifadesinde, genç öğretmeni öldürdüğünü, cesedini 2 gün süreyle bir çuvalda gizlediğini, daha sonra Çarmuzu’daki bir kayısı bahçesine gömdüğünü itiraf etmiş, Aygün öğretmenin cesedi katil zanlısının gösterdiği yerde yapılan kazıyla bulunmuştu.

TUTUKLANDI..
Suçunu itiraf eden caninin sorgusunun ardından gönderildiği adliyece tutuklandığı bildirildi.

Bu arada olay, Polis Vukuat Raporu’nda “İlimiz dahilinde kayıp olan ve Beydağı Polis Merkezi Amirliğine kayıp müracaatı bulunan A.K. isimli şahısla ilgili olarak yapılan çalışmalar neticesinde A.K.’nin şüpheli tarafından öldürüldüğü tespit edilmiş, olayla ilgili olarak görevlilerimizce yakalanan şüpheli çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanmıştır.” bilgisiyle yeraldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız