SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Canım Kardeşim Benim: Uzaylılar mı Gelmiş?

0
Güncellendi - 2016-10-07 01:25:45
Canım Kardeşim Benim: Uzaylılar mı Gelmiş?
A- A+ PAYLAŞ

Mine ve Müge aralarında üç yaş fark olan kız kardeşlerdir. Birbirleriyle sürekli rekabet halindeki bu iki kardeş, anneleri Lale Hanım, babaları Galip Bey ve küçük kardeşleri Mete ile birlikte bir orman evine tatile gelirler. Bir gün ormanda dolaşırlarken Mete dereye kapılır, ancak tesadüfen orada bulunan iki sevimli uzaylı, Kof ve Tostos ile karşılaşırlar. Tostos Mete'yi kurtarır. Dünyaya bir Türk ailesini gözlemlemek için gelen iki uzaylı ile Mine ve Müge hemen dost olurlar. Uzaylıları anne ve babaları ile tanıştırmaya söz veren iki kardeşe inanmayan Galip Bey, uzaylılara önce inanmaz. Ancak kardeşler, uzaylıları aileleriyle tanıştırabilmek için her yolu deneyeceklerdir.

Vizyon Tarihi: 07 Ekim 2016

Yapımı : 2016 - Türkiye

Tür : Animasyon

Süre: 84 Dak.

Yönetmen : Murat Kürüz

Oyuncular : -

Seslendirenler : Mustafa Oral , Şebnem Ünaldı , Gazanfer Ündüz , Ece Erişli , Sude Eldem

Senaryo : Murat Kürüz

Yapımcı : Murat Kürüz

sinemalar.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız