SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Canımızı Zor Kurtardık!'

A- A+ PAYLAŞ

KAYSERİ- Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Murat İlhan, Bank Asya 1. Lig'de dün oynanan Malatyaspor maçı esnasında çok sayıda kulüp yöneticisinin arbede sonucu darp edildiğini iddia ederek, "5 dakika içerisinde hiç durmadan dövüldük, canımızı zor kurtardık diyebiliriz" dedi. Kulüp Başkanı Sabri Büyükbahçeci de, arbededen polis aracına sığınarak kurtulduğunu söyledi.

Bank Asya 1. Lig'in 32. haftasında oynanan Malatyaspor-Kayseri Erciyesspor maçı esnasında yaşanan olayları anlatan Erciyesspor Basın Sözcüsü Avukat Murat İlhan, maç esnasında şeref tribününde çok üzücü olayların yaşandığını kaydetti. 3 kulüp yöneticisinin saldırıya uğradığını öne süren İlhan, maçtaki güvenlik eksikliğini de eleştirdi. 3 puan almaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen İlhan, "Hem üzüntülüyüz hem de mutluyuz. Futbolcularımız sahada savaştılar. 2-0 önde idik. 2-2 olduktan sonra golü bulduk. Spor adına 3-2 galip gelmek bizi sevindiren bir olay. Ancak çok üzücü olaylar da oldu. Şeref tribününde yaşanan bazı olaylar bizi ciddi anlamda üzdü. Yöneticilerimizin hemen hemen hepsi fiili saldırıya uğradı. Kulüp yöneticilerimizden Faruk Kıranatlı, Mahmut Danacı ve Mehmet Çiftçi bey, çok ağır tekme ve tokatlara maruz kaldı. Üzücü olan nokta şu, şeref tribünündesin ve çok sayıda emniyet mensubu var. En az 5 dakika hiç durmadan dövülüyoruz. Daha sonra güvenlik sağlandı, ama canımızı zor kurtardık desek abartı olmaz. Stattaki güvenlik uygulaması Mayıs ayından sonra özel güvenlik şirketlerine geçecek. İl Emniyet Müdürlüğü'nün sağlayamadığı güvenliği, özel güvenlik nasıl sağlayacak? Bu konuyu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Türkiye Futbol Federasyonu'nun ciddi anlamda irdeleyip, konu hakkında düzenleme yapmasını istiyoruz. Sahada özel güvenlik olsaydı, çok ağır hastanelik olabilirdik. Biz 2 saat sonra apar topar bulunduğumuz VIP odasından çıkartılarak stattan ayrılabildik" dedi.

"POLİS ARACINA SIĞINARAK KURTULDUM"
Kayseri Erciyesspor Başkanı Sabri Büyükbahçeci de, stattaki güvenlik eksikliğinden yakınarak, arbededen bir polis aracına sığınarak kurtulduğunu söyledi. Şeref tribününde güvenlik kamerasının bulunmadığını iddia eden Büyükbahçeci kulüp yöneticilerinin maçın durduğu sırada darp edildiğini kaydetti. Büyükbahçeci, "Biz Malatya'ya iyi niyetle gittik. İlk önce takım otobüsümüz taşlandı. Maç öncesi bizi içeri almamak için zorluk yaşattılar. Hakem de maçı tatil etmeliydi. Skorboard arızalıydı. Güvenlik yoktu. Gereken yapılmalıdır" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız